Prințesa Mako a Japoniei, anunțul despre căsătorie
Data publicării:
Autor: Elena Bratu
WhatsApp
Prințesa Mako din Japonia și prietenul ei Kei Komuro s-au logodit, dar vor trebui să mai aștepte puțin până la anunțul oficial.

Vineri, agenția Imperial Household a explicat că anunțul logodnei cuplului a fost amânat. Motivul este reprezentat de condițiile extreme din țară. 

Ploile torențiale au persistat de vineri pe insula japoneză Kyushu, cu inundații și alunecări de teren, din această cauză sute de oameni au rămas blocați în satele lor, iar mulți au murit.

Prințesa Mako și Kei Komuro, amândoi în vârstă de 25 de ani, urmau să organizeze o conferință de presă pentru a-și anunța logodna, sâmbătă după-amiază, însă l-au amânat din respect față de victimele din zonele afectate de inundații. 

Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în 2012 la un restaurant, când amândoi studiau la Universitatea Creștină Internațională din Tokyo. Prințesa și-a continuat studiile în Marea Britanie la Universitatea din Leicester, obținându-și diploma de masterat în cadrul Muzeului de Artă. 

Se pregătesc de nuntă

Prințesa Mako se pregătește acum să se căsătorească și va renunța la statutul regal prin căsătoria cu prietenul Kei, care lucrează într-o firmă de avocatură și nu are coborâre regală, potrivit HELLO! Magazine.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel