Prin ce se deosebesc produsele profesionale pentru păr de cele din comerț. Olga Barcari: Din această cauză, produsele obișnuite agresează părul / video
Data publicării:
Autor: Valentina Miu
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Olga Barcari, hairstylist, a fost invitata Georgianei Ioniță Toader, în emisiunea „Pastila de Frumusețe”, unde a explicat care este diferența dintre produsele din comerț și cele profesionale.    

Cu siguranță te-ai întrebat măcar o dată dacă există vreo diferență între produsele profesionale și cele din comerț, de ce să folosești un produs profesional și nu unul din comerț pentru îngrijirea părului sau care sunt beneficiile unui produs mai scump. Olga Barcari, hairstylist, a explicat în emisiunea „Pastila de Frumusețe” prin ce se deosebesc aceste produse.

„Chiar și în comerț sunt disponibile produse profesionale. Pot fi cumpărate pentru a fi folosite și acasă. Știu că pentru părul vopsit este o problemă majoră în momentul în care aplicăm tot felul de șampoane din comerț care nu doar că scot culoarea, o deformează și așa mai departe, dar pot face mult mai multe efecte nedorite”, a precizat Georgiana Ioniță Toader.

„Fac spumă foarte multă și asta agresează părul, îl usucă”

Pe lista de ingrediente a produselor pentru păr din comerț se pot număra sulfații sau siliconul, acestea fiind opțiuni destul de abrazive pentru păr.

„Este o mare diferență între cele două. Produsele profesionale au grijă atât de scalp, cât și de lungime. Celelalte produse au niște ingrediente precum sulfați, silicon și așa mai departe pentru a spăla mai bine. Fac spumă foarte multă și asta agresează părul, îl usucă, se deschid porii, părul nu își menține culoarea, este tern. Produsele de calitate sunt foarte investigate, nu există silicon sau ingrediente care pot provoca alergii”, a spus Olga Barcari, hairstylist, în emisiunea „Pastila de Frumusețe”.

Prin urmare, există numeroase motive pentru care părul arată mult mai sănătos după o simplă vizită la salon, dar și pentru care rezultatele obținute se păstrează în timp. 

Vezi emisiunea integrală în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel