Primul transsexual din România regretă decizia luată cu cinci ani în urmă - Video
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
sorina
sorina

În emisiunea ”Drept la țintă” de miercuri, 15 februarie, de la Kanal D de la ora 16.45, Mădălin Ionescu a prezentat în exclusivitate, cutremurătorul caz al primului bărbat devenit femeie din România. Sorin Rațiu care a dorit, cu orice preț, să devină Sorina, a ajuns, în prezent, să trăiască din cerșit și să doarmă prin aziluri.

”Sorin Ratiu, acum Sorina, avea 19 ani cand s-a decis sa faca operatia de schimbare de sex. Trecuta prin mainile medicilor, azi, dupa 17 ani, Sorina se simte ca un cobai.

Femeia a ajuns o epava, ea traind din cersit si dormind pe unde apuca. Echipa “Drept la tinta” a gasit-o in Sibiu, intr-un azil pentru oameni fara adapost:

Cu ochii tristi si fata mutilata, Sorina marturiseste: “Imi placea sa ma machez. Imi placea sa ma imbrac in haine de fata.”

La 5 ani de la operatie, niciun medic nu a mai vrut sa ii preia cazul iar Sorina, disperata, si-a dat cu soda caustica pe fata, convinsa fiind ca in acest fel nu ii va mai creste barba.

Chipul carpit de nenumarate operatii estetice a transformat-o pe Sorina intr-un monstru iar acum regretele pentru decizia luata in urma cu mai bine de 17 ani, sunt tardive. Intrebata fiind daca a fost o greseala operatia de schimbare de sex, Sorina marturiseste:

“Ma simt ca un barbat, cu parul scurt si haine de barbat, cum eram inainte de operatia de schimbare de sex … . A fost o foarte mare greseala.”

Acum, Sorina isi doreste din nou sa fie barbat insa, probabil ca nimeni nu il va mai ajuta, costurile operatiei fiind foarte mari.”

Ce viata chinuita traieste primul barbat din Romania care a devenit femeie, aflati aici:

Nu ratati emisiunea “Drept la tinta” cu Madalin Ionescu, de luni pana vineri ora 16.45, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel