Primul transfer al lui Becali după ratarea titlului. Jucătorul este la 'palat' și va semna cu FCSB / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Primul transfer al lui Becali după ratarea titlului. Jucătorul este la 'palat' și va semna cu FCSB / Video
Primul transfer al lui Becali după ratarea titlului. Jucătorul este la 'palat' și va semna cu FCSB / Video
Gheorghe Becali face noi transferuri pentru a-și întări echipa pe care o patronează, FCSB, după ratarea titlului în Liga 1. 

Andrei Cordea (21 de ani), jucătorul de la Academica Clinceni, este foarte aproape să semneze cu echipa finanțată de Becali. Potrivit DigiSport, mjlocașul ofensiv al ilfovenilor discută ultimele detalii ale contractului cu Gigi Becali la palatul din Aleea Alexandru.

Andrei Cordea, jucătorul care a impresionat prin prestațiile sale la Academica Clinceni, se află în aceste momente la reședința lui Gigi Becali. Este doar o chestiune de timp până își va pune semnătura pe contractul cu formația roș-albastră.

450.000 de euro este cota lui Cordea pe Transfermarkt. 33 de meciuri, 4 goluri și 3 assist-uri a reușit Andrei Cordea pentru Academica Clinceni. Mai mult, acesta i-a înscris FCSB-ului un gol de curând în Liga 1.

VIDEO:

Andrei Cordea, primul transfer al FCSB-ului sub mandatul noului antrenor, Dinu Todoran

Anunțul mutării lui Cordea la FCSB a fost făcut de realizatorul emisiunii Liga DigiSport, Dan Filoti. Andrei Cordea a crescut la FC Ardealul, de unde a plecat la Novara U19, pentru suma de 70.000 de euro. A urcat la prima echipă și a ajuns la Hermannstadt, sub formă de împrumut. Apoi, Academica Clinceni l-a luat liber de contract 23 de jocuri a bifat Andrei Cordea la Novara Primavera, 19 meciuri a jucat Cordea pentru Hermannstadt.

Amintim faptul că patronul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, a anunţat, vineri seară, într-o intervenţie telefonică la o emisiune televizată, că Dinu Todoran este noul antrenor principal al echipei sale, acesta semnând deja contractul.

În vârstă de 42 de ani, fostul fotbalist Dinu Todoran se află la începutul carierei de antrenor. El a fost antrenor interimar între 10 martie şi 3 aprilie 2007 la FC Voluntari, iar anul acesta a debutat ca antrenor principal la formaţia de ligă secundă CSM Slatina pe care a condus-o în patru partide. El era liber de contract de la 21 martie 2021.

La 19 mai, după înfrângerea cu 1-0 în meciul cu Universitatea Craiova, antrenorul echipei FCSB, Anton Petrea a anunţat într-o conferinţă de presă că nu va mai continua în sezonul următor după ce a ratat câştigarea titlului.

Gigi Becali a negociat pentru postul de antrenor cu Marius Şumudică şi Nicolae Dică, însă ambii tehnicieni au refuzat oferta acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel