Data publicării:

Primul suspect reținut în cazul uciderii lui Adrian Kreiner a fost eliberat

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Primul suspect reținut în cazul uciderii lui Adrian Kreiner a fost eliberat / Foto: Pixabay
Primul suspect reținut în cazul uciderii lui Adrian Kreiner a fost eliberat / Foto: Pixabay

Răsturnare de situație în cazul uciderii lui Adrian Kreiner. Primul suspect reţinut a fost eliberat.

Laurenţiu Lăcătuşu, suspectul reținut în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu, a fost pus în libertate, la 12 ore după reținerea sa, transmite Antena 3 CNN.

VEZI ȘI: Filmul crimei de la Sibiu. Cei trei suspecți care au intrat în casa lui Adrian Kreiner, ajutați de un bărbat și o femeie. UPDATE: Unul dintre ei a fost prins - Foto

Se pare că după audierile maraton de azi noapte, anchetatorii au ajuns la concluzia că nu există suficiente probe pentru a propune arestarea bărbatului. Laurențiu Lăcătușu este un fost boxer care s-a căsătorit cu o săptămână înainte de crima de la Sibiu. El a fost primul suspect reținut în acest caz, fiind prins aseară în comuna Valea Stanciului din județul Dolj. 

VEZI ȘI: Cum au fost identificați criminalii lui Adrian Kreiner, în vârstă de 31, 33 și 34 de ani. Au avut și un complice

Doi dintre făptași, precum și femeia care îi însoțea, ar fi fugit din țară

"Surse apropiate anchetei spun că identificarea acestui suspect a avut loc la scurt timp după perchezițiile din localitatea Dumbrăvița din județul Timiș. De asemenea, au contat informațiile martorului-cheie din dosar. Acest martor, reținut în arestul IPJ Sibiu, le-a spus anchetatorilor numele şi semnalmentele suspectului ce avea să fie reținut în județul Dolj şi, în plus, l-a identificat pe acesta din urmă într-o fotografie.

Individul capturat ieri a fost interogat toată noaptea, iar anchetatorii au decis că nu există probe care să-l incrimineze în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu. Anchetatorii încearcă acum să stabilească dacă nu cumva martorul-cheie Ilie Sitariu a încercat să-i inducă în eroare, pentru ca adevăratul suspect să câștige timp și să se ascundă sau să fugă din țară.

Vineri după-amiază, Sitariu a fost dus în fața magistraților, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Rămân, în continuare, indiciile că doi dintre făptași, precum și femeia care îi însoțea, ar fi fugit din țară", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Andreea Borboros.

Ce rol ar fi jucat Ilie Sitariu în acest caz

Ilie Sitariu este un bărbat de 44 de ani din localitatea Dumbrăviţa, judeţul Timiş, acuzat că i-ar fi ajutat pe cei trei autori ai crimei şi tâlhăriei, cu găzduirea lor şi pe unul dintre aceştia l-a sprjinit ca să plece deja din ţară. El a fost prima persoană reținută în acest caz.

Anchetatorii bănuiesc că jefuirea și asasinarea lui Adrian Kreiner au fost puse la cale chiar de Sitariu. El ar fi fost cel care le-a dat pontul autorilor jafului și crimei.

VEZI ȘI: Cine i-a pus la cale pe criminalii lui Adrian Kreiner. Unul dintre suspecți a părăsit deja țara

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel