Primul mesaj al lui Florin Piersic de pe patul de spital: Sunt copleșit, sunt viu datorită minunaților doctori, eroii mei. Mai am de spus multe povești
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Florin Piersic, Facebook
foto: Florin Piersic, Facebook
Iată ce le-a transmis românilor Florin Piersic de pe patul de spital, după ce medicii de la Foișor au anunțat oficial, în urmă cu câteva zile, că actorul se simte deja mult mai bine și sunt progrese "lent favorabile".

România TV a prezentat în exclusivitate primul mesaj al lui Florin Piersic de pe patul de spital:

”Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat in gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă si iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, va spun Hristos a Înviat! 

Cu aceasta ocazie, va dau și o veste: "sunt viu" și asta datoria minunaților doctori care mă îngrijesc.

Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiați cu un pomelnic de mulțumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele in piept. Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roșianu, Dr. Florin Crișan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel. Dr. Adrian Marinescu, eroii mei, Dr. Șerban Dragosloveanu și Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor in timpul operației, dar...m-a și adus înapoi.

Vă iubesc pe toți, oameni buni și va copleșesc cu recunoștința mea!

Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public”, este mesajul maestrului Florin Piersic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel