Primul consilier județean român din UK, ales în Cambridgeshire. Alexandra Bulat: E foarte important să avem reprezentanți români! / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto Facebook Alexandra Bulat
Foto Facebook Alexandra Bulat
Românca Alexandra Bulat a câştigat postul de consilier județean în Cambridge în urma alegerilor locale din Anglia.

Regatul Unit a avut parte de alegeri. Galezii și scoțienii şi-au ales parlamentarii, iar în Anglia au avut loc alegeri locale. Alexandra Bulat a câştigat funcţia de consilier judeţean în Cambridge, candidând din partea Partidului Laburist, devenind astfel primul consilier județean român ales în Marea Britanie.

Deși cetățenii UE stabiliți în Marea Britanie pot candida la alegeri locale, Alexandra Bulat a spus că mulți nici nu și-au dat seama că pot vota.

Ea a spus: 'Sunt atât de bucuroasă că sunt primul consilier județean român din Marea Britanie. Este o zi cu adevărat pozitivă pentru reprezentare. Oricare ar fi opiniile politice ale oamenilor, avem nevoie de mai mulți migranți în politică, indiferent de partid.'

'Avem nevoie de mai mulți oameni care nu sunt născuți în Marea Britanie, dar care și-au făcut viața în Marea Britanie să fie reprezentați și să aibă o voce, deoarece politica locală ne afectează pe toți în mod egal și toți ar trebui să fim reprezentați', a spus Alexandra Bulat, potrivit Cambridgheshire Live.

Mesaj de campanie al româncei:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel