Primul concurent la "Vrei să fi milionar?": Întrebările sunt puse pentru ca omul să nu atingă pragul de 15.000 de lei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
victor rusu, primul concurent de la "Vrei sa fi milionar?"
victor rusu, primul concurent de la "Vrei sa fi milionar?"

Victor Rusu, primul concurent din noul sezon de la "Vrei să fii milionar?", a reuşit să câştige 5000 de lei, din care va mai lua doar 4200, restul fiind taxele către stat. Oficial, Rusu a fost primul concurent al ediţiei inaugurale, dar înaintea lui a mai participat un bărbat care s-a încurcat la întrebarea trei, a ieşit din concurs, dar şi din montajul celor de la Kanal D.

Selecţia a fost una cât se poate de corectă, a spus pentru DeCeNews, Vlad Rusu. El s-a înscris pentru mai multe ediţii ale emisiunii, dar norocul i-a surâs din prima. " A fost frumos şi mai puţin frumos. Am avut ghinion la întrebarea 9. Cred că întrebările sunt făcute în aşa fel încât omul să nu treacă la pragul de 15.000 de lei", a declarat Rusu.

"Oficial eu sunt primul concurent, dar înaintea mea a mai fost un om pe nume Giani care a greşit la întrebarea 3 şi pe care l-au tăiat la montaj. Cred că nu doreau să înceapă cu un om care nu a câştigat nimic", a mai precizat acesta.

Deşi abia a terminat cu primul concurs Rusu vre să se înscrie din nou, însă regulamentul nu îl lasă să participe decât după 50 de ediţii " Aştept cu interes ediţia 52, în care sper să am mai mult succes".

Victor Rusu este în prezent şomer, dar de meserie este jurnalist. Acesta a lucrat 15 ani în presa scrisă şi 5 ani în televiziune. Culmea ironiei este că el s-a retras din concurs chiar la o întrebare din domeniu, "Ce inventator a realizat prima difuzare publică a imaginilor televizate?". La final a aflat că răspunsul pe care l-ar fi dat era chiar cel corect.

Cu suma câştigată la "Vrei să fi milionar?" îşi va plăti utilităţile şi o parte din datoriile casnice. " Nu sunt bani foarte mulţi, dar sunt utili. Am fost pe ei pe la Kanal D să întreb au zis că îi voi primi în curând".

Banii pe care i-a câştigat la concurs urmează să îi primească în termen de 30 de zile de la data difuzării emisiunii.

Sfaturi utile pentru cei care doresc să participe:

"Pentru prima preselecţie formaţi 03 7777 2222. Pentru a răspunde în intervalul de timp dorit, 0,200-0,201, care să vă califice în primii 80, folosiţi, în primul rând, telefonul fix, nu cel mobil şi încercaţi să loviţi tasta corespunzătoare răspunsului corect la aproximativ două treimi din sunetul beep-ului, care durează circa 0,3 secunde. Vedeţi ce timp scoateti, apoi "lungiţi" sau "scurtaţi" tragerea ca la artilerie (evident, cu fracţiuni foarte mici de timp). Vă poate lua 5 minute, sau o ora. V-o spune un om care a ajuns pe fotoliul "hot" chiar în prima ediţie şi care a reuşit să scoată timpul de 0,200 secunde pt. ediţiile 12, 13 şi 14 consecutiv prin aceasta metodă. La faza a doua de preselecţie este o altă poveste. Acolo te sună ei, îţi iau nişte date şi la 3 minute după aceea te sună un robot cu o nouă întrebare pentru a ajunge pe platou cu Ianţu în faţă, printre cei 10 finalişti; beep-ul e foarte scurt şi trebuie să "fii" chiar pe el cu lovitul tastei, astfel încât, practic, nici să nu-l mai auzi. Odată ce ai ajuns la filmare, se dă un test fulger la pupitru "sony" soft touch şi primul clasat ajunge pe "hot seat". Testul poate fi: ordonaţi de la nord la sud urmatoarele capitale: A. Budapesta, B. Oslo, C. Sofia, D. Berlin sau :ordonaţi în ordine alfabetică culorile A. Violet, B. Roz, C. Verde, D. Rosu. Primul care ordonează şi apasă pe butonul OK ajunge concurent", le sugerează Victor Ursu celor care doresc să se înscrie în concurs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel