Primul concurent de la Stand-up Revolution care a iscat discuții între Teo, Vio, Costel și Dan Badea
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Stand-up Revolution continuă audițiile.

Stand-up Revolution continuă cu o nouă săptămână de audiții, la Antena 1. Duminică, de la 21.00, deciziile juraților Teo, Vio, Costel și Dan Badea sunt din ce în ce mai dificile pe măsură ce competiția avansează.

Faptul că cei patru jurați ai singurei emisiuni de stand-up din România se cunosc de mulți ani nu-i împiedică să lupte până la capăt pentru concurenții pe care și-i doresc în echipă. Duminică, în cea de-a doua ediție Stand-up Revolution, un concurent își va face apariția pe scenă și va isca discuții la pupitrul juraților.

Concurentul, cracterizat drept „pachet complet” de unul dintre jurați, i-a făcut pe Teo, Vio, Costel și Dan Badea să lupte pentru a-l avea în echipă. „Cred că ar trebui să echilibrăm echipele. Nu ar trebui să mergi în echipă la Teo pentru că el are deja concurenți buni”, a fost argumentul adus de Costel în negociere.

„Putem să îl împărțim”, a fost varianta adusă la masa de Vio, în timp ce Teo a propus „să stea câte o zi la fiecare echipă”.

Telespectatorii pot afla, urmărind cea mai nouă ediție Stand-up Revolution, difuzată duminică, de la 21.00, la Antena 1, cine este concurentul care a pus „pe jar” jurații emisiunii.

Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, Puya și soția, printre vedetele de la America Express

Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, echipele sezonului cinci sunt gata să calce pe urmele conquistadorilor. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela, sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România. 

Cătălin Scărlătescu a spus: „Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”

Regulile sunt deja bine cunoscute: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro, marele premiu de la finalul cursei.

Un element în plus al acestui sezon este apariția Jocker-ului, pentru care se va juca în primul episod al fiecărei etape. Câștigarea lui va aduce avantaje surpriză, care vor conta foarte mult în clasamentul final. Mutarea pe un alt continent vine cu schimbări majore de cultură și obiceiuri, pe care telespectatorii le vor descoperi odată cu cele 9 cupluri de vedete ce pleacă în această aventură. 

Cel de-al cincilea sezon al show-ului va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. Poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură vor fi aduse în continuare de Oase și Marius Damian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel