Primul club de fotbal din lume care va construi un stadion în Metavers
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Manchester City, actualul lider din Premier League, va deveni primul club din lume care va construi un stadion în Metavers, pentru ca fanii săi să poată urmări meciurile, în direct sau înregistrate, din orice colţ al planetei.

Potrivit cotidianului The Independent, suporterii 'cetăţenilor' vor putea asista în curând la partidele favoriţilor lor într-o lume virtuală, ca şi cum s-ar afla pe un stadion adevărat.

'Frumuseţea de a avea un Metavers este că poţi recrea un joc, poţi urmări meciuri live, faci parte din acţiune într-un mod diferit, din unghiuri diferite şi poţi umple stadionul cât vrei, pentru că este nelimitat, este complet virtual', a declarat Nuria Tarre, directorul de marketing al City Football Group, citată de iNews.

Această nouă lume virtuală este în plină dezvoltare, iar multe întrebări despre exploatarea sa rămân deocamdată fără răspuns.

'Putem testa apetitul fanilor care achiziţionează diverse lucruri în acest univers. Cum vor cumpăra? Cu bani reali? Cu criptomonedă? Încă nu ştim cât de departe vom ajunge. Primul pas este să construim un mediu în sine. Suntem în proces de construire a unui stadion Etihad virtual, care va fi asemănător cu cel de astăzi, dar probabil mai futurist', a adăugat Nuria Tarre. 

Citește și: 'Telenovela' Mbappe la final. Starul de la PSG și-a dat cuvântul că va deveni 'galactic'

Kylian Mbappe se află la final de contract cu PSG. Mai mult, starul francez, în vârstă de 23 de ani, poate negocia cu orice echipă își dorește, deși presa internațională vehiculează că fotbalistul își dorește să semneze cu Real Madrid.

Real Madrid se pregătește deja să anunțe marele transfer al lui Kylian Mbappe la finalul acestui sezon, scrie Goal.com. Mbappe și-a dorit să plece la echipa madrilenă încă din vara trecută, dar PSG a refuzat atunci toate ofertele venite.

Real Madrid ar urma să anunțe mutarea "galactică" al lui Mbappe în vara acestui an

PSG a reușit să-l țină pe Mbappe la club până la finalul contractului, care va expira în vară. Sursa menționată precizează că Mbappe le-a dat cuvântul de onoare celor de la Real Madrid, în vara anului 2021, că la finalul sezonului 2022 va ajunge pe Santiago Bernabeu.

Președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, nu-și face probleme cu privire la acest transfer. Prin urmare, Real Madrid ar urma să anunțe mutarea "galactică" al lui Mbappe în vara acestui an. Vezi articolul inițial aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel