Primul britanic infectat cu COVID-19 a MURIT. Mama tânărului, mesaj dureros: Îi vom celebra viața
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Primul britanic despre care se știe că a fost infectat cu COVID-19 a murit. 

Este vorba despre Connor Reed, care lucra la o școală din Wuhan, de unde a luat virusul SARS-CoV-2 în luna decembrie a anului trecut. Bărbatul a murit în urma unui tragic accident petrecut în universitate, a anunțat mama sa, conform SkyNews

Când s-a infectat cu coronavirus, inițial a crezut că este doar o gripă, apoi a dezvoltat probleme serioase până când într-o dimineață nu a mai putut să mai respire: ”Atunci m-am speriat. Nu puteam respira complet” mărturisea bărbatul pentru sursa citată, în martie. 

Mama bărbatului i-a anunțat moartea, în weekend, pe rețeaua socială Facebook: ”Frumosul nostru fiu Connor Reed a murit într-un tragic accident petrecut la Universitatea Bangor în weekend”. 

Poliția din Țara Galilor a anunțat că ambulanța a fost solicitată într-o cameră a unui student de la Universitatea Bangor, dar, în ciuda eforturilor prietenilor și paramedicilor, tânărul student de 26 de ani a fost declarat mort la fața locului. Moartea sa nu este tratată ca suspectă. 

Mama sa a spus că nu poate fi la funeraliile din UK din cauza restricțiilor, dar că îi va celebra viața în casa sa din Australia: ”Ne vom asigura că îi vom celebra viața în casa sa din Australia”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel