Urmărește emisiunea live
Primetime Emmy 2021. Top 10 vestimentaţii spectaculoase ale starurilor pe covorul roşu / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Primetime Emmy 2021. Top 10 vestimentaţii ale starurilor pe covorul roşu / Captură Harper's Bazaar UK
Primetime Emmy 2021. Top 10 vestimentaţii ale starurilor pe covorul roşu / Captură Harper's Bazaar UK
În cadrul unui eveniment organizat cu o listă restrânsă de invitaţi şi cu obligativitatea prezentării unei dovezi a vaccinării împotriva COVID-19 sau a unui test cu rezultat negativ, participanţii la Primetime Emmy Awards 2021 au păşit pe covorul roşu în ţinute vestimentare care afişau toate nuanţele curcubeului şi fără să mai fie nevoiţi să poarte măşti sanitare atunci când se aflau în faţa fotografilor şi a camerelor de filmat.

Dacă mai exista vreun dubiu despre entuziasmul generat de dorinţa vedetelor de televiziune americane de a apărea din nou în public după 18 luni de pandemie şi de revenirea galei Primetime Emmy la formatul live şi cu prezenţă fizică, este suficient să priviţi abundenţa de culori din ţinutele vestimentare ale starurilor care au păşit pe covorul roşu la această ceremonie, duminică seară, la Los Angeles, se afirmă într-un articol publicat pe site-ul revistei Variety.

De la costumul roz purtat de Kenan Thompson şi până la haina portocalie şi papionul asortat purtate de actorul Seth Rogen, ţinutele bărbaţilor prezenţi la această gală au reprezentat unele dintre cele mai îndrăzneţe alegeri vestimentare din istoria show-ului.

Şi articolele masculine din catifea au fost prezente: Bo Burnham a purtat un astfel de costum într-o nuanţă de albastru marin, iar Jason Sudeikis a purtat un costum al designerului Tom Ford într-o nuanţă vernil.

Prezentatorul principal al galei, actorul de comedie Cedric the Entertainer, a păşit pe covorul roşu într-un costum turcoaz creat de stilistul Jason Rembert. Chris Sullivan i-a impresionat pe fotografi cu un costum cu imprimeuri care imită dungile de tigru, creat de Courtney Mays.

La fel de spectaculoasă a fost şi vestimentaţia lui O-T Fagbenle, care a purtat un costum roşu cu negru, inspirat din vestimentaţia tradiţională agbada, purtată de bărbaţii din Africa de Vest. Roşul a fost prezent şi în vestimentaţiile feminine, inclusiv în rochiile alese de actriţele Sarah Paulson şi Mandy Moore şi care fac parte din colecţia primăvară-vară 2022 lansată de Carolina Herrera. Actriţa Tracee Ellis Ross a impresionat cu o rochie rubinie, cu un singur umăr, creată de casa Valentino.

Top 10 ținute la Emmy Awards 2021, conform Harper's Bazaar UK 

VIDEO

Obişnuită să impresioneze atunci când se află pe covorul roşu, Kaley Cuoco a purtat de această dată o rochie într-o nuanţă strălucitoare de galben-verde, creată de Vera Wang.

Nuanţele electrice au fost preferate şi de Uzo Aduba, care a purtat o rochie roz creată de Cristina Ottaviano, iar Michaela Jae Rodriguez a impresionat cu o rochie turcoaz creată de Atelier Versace, inspirată din stilul Old Hollywood.

Michaela Coel a ales o rochie galbenă creată de designerul Christoper John Rogers. Casa Christian Dior a furnizat o doză serioasă de glamour vintage la această gală, fiind preferată de Yara Shahidi, care a purtat o rochie verde, precum şi de Anya Taylor-Joy, care a impresionat cu o rochie argintie însoţită de o capă galben-pal.

Nuanţele pastel au fost şi ele prezente: Robin Thede a purtat o spectaculoasă rochie verde creată de Jason Wu, iar Beth Behrs a ales o rochie roz-pal din colecţia primăvară-vară 2021 a casei Georges Hobeika. Nu au lipsit din decor bijuteriile spectaculoase.

Cynthia Erivo a ales un colier de diamante pentru a-şi asorta rochia albă Louis Vuitton, completată de o veritabilă cascadă de pene verzi şi albastre, iar Billy Porter, obişnuit cu ţinutele îndrăzneţe, a preferat în acest an un colier, inele şi cercei de la casa Lorraine Schwartz, alături de un spectaculos costum negru creat de Ashi Couture, decorat cu mâneci supradimensionate în forma unor aripi.

Şi, dacă ar fi existat un premiu pentru cele mai spectaculoase articole de încălţăminte admirate la gala de duminică seară, acesta ar fi fost câştigat de Bowen Young, un star al emisiunii 'Saturday Night Live', care a purtat o pereche argintie de pantofi cu toc şi cu talpă în stil platformă, o creaţie a designerului Syro, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel