Data publicării:

Primele semne ale „defecțiunilor” de la Ferma Dacilor. Turiștii anunțau de acum un an problemele: Aveai nevoie de o sculă ca să oprești căldura

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / Bogdan Buda
Inquam Photos / Bogdan Buda
Printre plângerile turiștilor se număra și muzica dată foarte tare, în mod special manelele, dar și sistemul de canalizare care emana un miros neplăcut în camere. O persoană, pentru a opri căldura, spunea că era nevoie de o improvizație pentru a rezolva problema.

Cu toții am auzit de nefericitul incident de la Ferma Dacilor, din Tohani, acolo unde mai multe persoane și-au pierdut viața fiind carbonizate, inclusiv fiul „proprietarului”, care, potrivit ultimelor informații, nu figurează în documente cu numele său.

Am navigat pe Internet cu scopul de a vedea ce spun oamenii care au frecventat pensiunea care, ce-i drept, se bucură de un scor onorabil. Chiar dacă are o medie 3,5 pe cea mai populară platformă de turism, câteva dintre recenziile mai puțin „pozitive” făceau trimitere de mai mult timp la anumite probleme.

Încă nu există o concluzie a specialiștilor de la fața locului, dar sunt menționate ipoteze legate de niște defecțiuni ale centralei.

Pagubele produse de incendiul de la Ferma Dacilor. Imaginile zilei / foto
https://www.dcnews.ro/pagubele-produse-de-incendiul-de-la-ferma-dacilor-imaginile-zilei-foto_943237.html

Anul acesta, una dintre persoanele care au frecventat locația, a spus că era căldură în permanență, dar „era nevoie de un fel de sculă ca să oprești încălzirea”, sugerând faptul că era nevoie de o „improvizație” pentru a da drumul și pentru a opri căldura din cabane.

Totodată, mai multe persoane, de-a lungul anului prezent, au reclamat faptul că erau probleme cu sistemul de canalizare. Oaspeții au spus că „sunt probleme cu sistemul de canalizare, miroase urât continuu în camere”.

Incendiu Ferma Dacilor. Horia Constantinescu (ANPC): Numai în mintea unora pot fi făcute legături
https://www.dcnews.ro/incendiu-ferma-dacilor-horia-constantinescu-anpc-numai-in-mintea-unora-pot-fi-facute-legaturi_943225.html

Majoritatea recenziilor negative sunt date de manelele la maxim

Mai multe persoane s-au plâns de muzica „proastă” dată tare, uneori provenind din cadrul complexului turistic, alteori de la vecinii pensiunii, iar la un moment dat o persoană spune pe față „Se ascultă numai manele”. O alta spunea „Se ascultă numai muzică proastă”.

Alte reclamații au constat în atitudinea „patronului” față de angajați. O persoană spunea că unul dintre manageri se purta foarte urât cu angajații, iar aceștia la rândul lor erau „pasivi” față de nevoile turiștilor.

Dacă majoritatea recenziilor care constau în scoruri mari sau chiar maxime au fost date până în anii 2019-2021, se poate vedea că începând cu 2022 tot mai multe recenzii negative începuseră să-și facă apariția. Cele din urmă erau primele care anunțau defecțiunile sau anumite improvizații care se „peticeau” pentru a oferi o experiență cât mai practică turiștilor.

A fost găsită a 7-a victimă a incendiului de la Tohani. E vorba tot de un copil
https://www.dcnews.ro/a-fost-gasita-a-7-a-victima-a-incendiului-de-la-tohani-e-vorba-tot-de-un-copil_943221.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel