Primele imagini cu Ana Morodan, reținută pentru 24 ore. E aproape de nerecunoscut / foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Ana Morodan a sosit la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1, în București, 29 martie 2023. 

În fotografiile surprinse cu puțin timp în urmă, Ana Morodan apare obosită și fără machiaj, aproape de nerecunoscut pentru fanii ei care erau obișnuiți cu un look de invidiat.

2. -imagine fara descriere- (instant_ana_morodan_pjs1_002_inquam_photos_sabin_cirsotveanu_47225300.jpg)

3. -imagine fara descriere- (instant_ana_morodan_pjs1_004_inquam_photos_sabin_cirsotveanu_43310800.jpg)

4. -imagine fara descriere- (instant_ana_morodan_pjs1_005_inquam_photos_sabin_cirsotveanu_79949600.jpg)

5. -imagine fara descriere- (instant_ana_morodan_pjs1_006_inquam_photos_sabin_cirsotveanu_38089300.jpg)

„La data de 28 martie, polițiști ai Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în sectorul 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie. Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule.

În urma accidentului de circulație au rezultat doar pagube materiale.După stabilirea identității conducătoarei auto, polițiștii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenței alcoolului în aerul expirat, cât și pentru stabilirea preliminară a prezenței în organism a substanțelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat.În acest context, polițiștii au procedat la conducerea persoanei în cauză la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, unde și de această dată a refuzat. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de “refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, a transmis Poliția. 

Câteva ore mai târziu, s-a urcat din nou la volan.

„Totodată, în aceeași zi, în jurul orei 22:20, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de control în trafic pe o stradă din sectorul 1, au oprit un autovehicul condus de o femeie.

După stabilirea identității, au făcut verificări cu privire la situația juridică a dreptului de a conduce, iar cu această ocazie au constatat faptul că femeia figura cu permisul de conducere reținut ca urmare a dosarului de cercetare penală întocmit în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal. De asemenea, polițiștii au procedat la testarea cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive. În acest context, conducătoarea autovehicului a fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea în concurs a infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art. 335 alin. 2 și 336 alin.2 din Codul Penal.

În baza probatoriului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea femeii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în vederea luării unei măsuri preventive”.

VEZI ȘI: Ana Morodan a vorbit despre problemele cu pastilele și alcoolul: Pare tare, nu? Dar nu e! Am fost acolo, am trecut prin asta - https://www.dcnews.ro/ana-morodan-a-vorbit-despre-probleme-cu-pastilele-si-alcoolul-pare-tare-nu-dar-nu-e-am-fost-acolo-am-trecut-prin-asta_910607.html

VEZI ȘI: Ana Morodan, prinsă în trafic sub influenţa drogurilor şi fără permis. A fost reținută pentru 24 de ore. Ar fi fugit de Poliție și ar fi lovit două mașini - https://www.dcnews.ro/ana-morodan-prinsa-in-trafic-sub-influenta-drogurilor-si-fara-permis_910560.html

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel