Primarul Lugojului, ales din partea PNL, a fost demis
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Primarul municipiului Lugoj, Alexandru Claudiu Buciu, ales din partea PNL, a fost demis, miercuri, când a fost dizolvat și biroul politic al PNL Lugoj. Acesta își continuă mandatul la Primărie.

Alexandru Claudiu Buciu a anunțat pe Facebook, miercuri seara, că a fost demis de partid, scrie Mediafax.

„Am fost demis. Astăzi (miercuri – n.r.), Nica (Alin Nica – președintele PNL Timiș) și Groza (Dănuț Groza – secretarul general al PNL Timiș), au dizolvat biroul politic al PNL Lugoj. Au desființat singurul Birou politic al PNL Lugoj care a reușit să readucă PNL în fruntea administrației lugojene după mai bine de 100 de ani. Le mulțumim colegilor din PNL Lugoj care ne-au ales, în mod democratic”, spune primarul Lugojului.

Rămâne primar

Buciu le-a mulțumit lugojenilor care i-au acordat încrederea și le primite că nu va dezamăgi, el rămânând primar.

„Scopul nostru rămâne acela de a face administrație. Avem o echipă care își dorește exclusiv asta. PNL Timiș a arătat astăzi că desconsideră în primul rând comunitatea noastră. Faptul că ni s-au retras niște funcții politice, în contextul actual, ne onorează. Rămânem dedicați administrației locale dar și adevărați liberali. Știm ce valori avem de apărat. Și le vom apăra lucrând necontenit pentru cei care ne-au acordat încrederea în mod democratic. Timpul a fost întotdeauna de partea politicienilor care au respectat cetățenii”, a mai spus Alexandru Claudiu Buciu.

Scandalul în PNL Lugoj a izbucnit pentru că preşedintele organizaţiei, primarul Alexandru Claudiu Buciu, a refuzat să facă alegeri în filiala pe care o conducea, nefiind mulţumit de norma de reprezentare la Conferinţa Judeţeană de alegeri.

Consilier demisionat de la Primăria Tulcea, după o postare jignitoare la adresa vicecampioanei olimpice Ana Maria Popescu

Consilierul primarului municipiului Tulcea pe probleme de cultură şi sport, Ştefan Caraman, a demisionat, miercuri, din funcţie, după ce a postat pe pagina personală de facebook un comentariu jignitor, pe care ulterior l-a şters, la adresa scrimerei Ana Maria Popescu, medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Tokio, scrie Agerpres. 

Anunţul privind decizia lui Ştefan Caraman a fost făcut public pe aceeaşi reţea socială de primarul municipiului Tulcea, Ilie Ştefan.

"În urma comentariului regretabil postat pe pagina personală de Facebook, domnul Ştefan Caraman şi-a înaintat demisia din funcţia de consilier al primarului pe probleme de cultură şi sport", a scris primarul Ilie Ştefan.

În postarea făcută publică miercuri, Caraman aprecia decizia Anei Maria Popescu de a ignora salutul şi un buchet de flori oferit de ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, drept un "gest de mare ţoapă". Comentariul a fost şters ulterior de pe reţeaua socială.

Ştefan Caraman a publicat aproape 20 de volume de teatru, proză scurtă şi un roman şi a obţinut numeroase premii literare, printre care premiul UNITER acordat în anul 2006 pentru cea mai bună piesă a anului 2005, "Colonia îngerilor". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel