Data actualizării:
Data publicării:

Primarul Dominic Fritz a devenit tătic. ”O vulnerabilă minune...”

Autor: Alexandru Ichim | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Facebook / Dominic Fritz
Foto: Facebook / Dominic Fritz
Soția primarului Dominic Fritz, din Timișoara, a născut în cursul acestei zile.

Dominic Fritz, primarul orașului Timișoara, a devenit tată de astăzi. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook, alături de o fotografie cu fiica sa nou-născută. 

”În vremuri de pericol o vulnerabilă minune... Bine ai venit, mica noastră timișoreancă! Ce responsabilitate pentru noi să-ți croim un oraș, o țară, o Europă în care să-ți poți atinge potențialul. Maya Luming Lin, *8.10.2021, Timișoara”, a scris primarul din Timișoara pe pagina sa de Facebook.

Mesajele nu au întârziat să apară 

Postarea de pe rețeaua de socializare a atras imediat mii de comentarii și aprecieri. 

”Să fie sănătoasă minunea Maya Luming Lin și să vă bucurați împreună de tot ce va realiza în viață!”, a comentat cineva la postare. 

”Felicitări pentru cel mai greu DA. Acesta este "job"-ul care pune omul la încercare! Să aveți parte de bucurii și multă multă sănătate!”, a scris o altă persoană. 

”Felicitări! Să fie sănătoasă, frumoasă și deșteaptă! Sperăm să semene mamei. Apropo, nu intrați în concediu pentru îngrijirea copilului? Legal, aveți dreptul...”, a comentat altcineva. 

”Felicitări! Este un moment fericit și nu vreau să îl perturb dar... hai să ne apucăm serios de treabă. Timișoara merită mai mult, mult mai mult!”, a mai comentat cineva.

Cine este Dominic Samuel Fritz

Dominic Samuel Fritz este născut pe 28 decembrie 1983, Lörrach, Baden-Württemberg, RFG, și este un politician german, actualmente primar al municipiului Timișoara, din partea USR PLUS, cu susținerea FDGR, conform Wikipedia.

Dominic Fritz a venit la Timișoara în anul 2003, la inițiativa preotului Berno Rupp. După anul de voluntariat petrecut în România și-a început studiile universitare. Fritz a revenit la Timișoara cu regularitate, animând proiectul muzical Timișoara Gospel Project.

În perioada 2016–2019, Dominic Fritz a fost consilier și responsabil cu planificarea strategică a activităților fostului președinte al Germaniei, Horst Köhler. Anterior, Horst Köhler fusese director FMI între 1 mai 2000 și 4 martie 2004 și președinte al Germaniei între 1 iulie 2004 și 31 mai 2010. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel