Primarul Dominic Fritz a devenit tătic. ”O vulnerabilă minune...”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Facebook / Dominic Fritz
Foto: Facebook / Dominic Fritz
Soția primarului Dominic Fritz, din Timișoara, a născut în cursul acestei zile.

Dominic Fritz, primarul orașului Timișoara, a devenit tată de astăzi. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook, alături de o fotografie cu fiica sa nou-născută. 

”În vremuri de pericol o vulnerabilă minune... Bine ai venit, mica noastră timișoreancă! Ce responsabilitate pentru noi să-ți croim un oraș, o țară, o Europă în care să-ți poți atinge potențialul. Maya Luming Lin, *8.10.2021, Timișoara”, a scris primarul din Timișoara pe pagina sa de Facebook.

Mesajele nu au întârziat să apară 

Postarea de pe rețeaua de socializare a atras imediat mii de comentarii și aprecieri. 

”Să fie sănătoasă minunea Maya Luming Lin și să vă bucurați împreună de tot ce va realiza în viață!”, a comentat cineva la postare. 

”Felicitări pentru cel mai greu DA. Acesta este "job"-ul care pune omul la încercare! Să aveți parte de bucurii și multă multă sănătate!”, a scris o altă persoană. 

”Felicitări! Să fie sănătoasă, frumoasă și deșteaptă! Sperăm să semene mamei. Apropo, nu intrați în concediu pentru îngrijirea copilului? Legal, aveți dreptul...”, a comentat altcineva. 

”Felicitări! Este un moment fericit și nu vreau să îl perturb dar... hai să ne apucăm serios de treabă. Timișoara merită mai mult, mult mai mult!”, a mai comentat cineva.

Cine este Dominic Samuel Fritz

Dominic Samuel Fritz este născut pe 28 decembrie 1983, Lörrach, Baden-Württemberg, RFG, și este un politician german, actualmente primar al municipiului Timișoara, din partea USR PLUS, cu susținerea FDGR, conform Wikipedia.

Dominic Fritz a venit la Timișoara în anul 2003, la inițiativa preotului Berno Rupp. După anul de voluntariat petrecut în România și-a început studiile universitare. Fritz a revenit la Timișoara cu regularitate, animând proiectul muzical Timișoara Gospel Project.

În perioada 2016–2019, Dominic Fritz a fost consilier și responsabil cu planificarea strategică a activităților fostului președinte al Germaniei, Horst Köhler. Anterior, Horst Köhler fusese director FMI între 1 mai 2000 și 4 martie 2004 și președinte al Germaniei între 1 iulie 2004 și 31 mai 2010. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel