Urmărește emisiunea live
Protest. Primarul din Iași își întrerupe activitatea timp de 15 minute
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Mihai Chirica
Mihai Chirica
Primarul din Iași își va întrerupe activitatea pe data de 15 martie, la ora 15:15, în semn de protest. Acesta se alătură campaniei #ȘîEu, lansate de omul de afaceri Ștefan Mandachi.

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a anunţat că va ieşi în faţa Palatului Roznovanu, unde se află sediul Primăriei, pentru a protesta. Primarul susţine că demersul său va fi făcut pentru că este nemulţumit de lipsa autostrăzilor din România.

"Pe 15 martie, la ora 15 voi fi în faţa primăriei Municipiului Iaşi într-o formă de protest faţă de lipsa autostrăzilor din România, pentru lipsa de vizibilitate a acestui program pentru România prin programul bugetar dar şi pentru că nu s-a făcut de multă vreme nimic în acest domeniu şi ţara suferă. Nu este o măsură singulară. De multă vreme tot mai multe asociaţii civice şi din Moldova şi de peste tot în ţară vin şi aduc în atenţia opiniei publice că lipsa autostrăzilor este un motiv foarte clar de subdezvoltare. Pe de altă parte este şi un protest mai inedit făcut de un moldovean care a explicat din calitatea sa de om de afaceri câţi bani a pierdut din lipsa autostrăzilor şi cât de multă suferinţă este în domeniul economic. Este şi un semnal de alarmă că lipsa autostrăzilor este cheia subdezvoltării regiunii de Nord Est", a declarat, pentru Agerpres, primarul Mihai Chirica.

Vezi și: 

Galaţi: Poliţiştii au depistat un suspect în cazul fetiţei agresate sexual

Parlament. Decizie privind reexaminarea bugetului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel