Primarul din Crevedia nu știe să numere casele avariate de explozie. Localnic, către Elena Cristian: “Avem ce votăm, doamnă! Facem pariu că iese iar primar…”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Jurnalista Elena Cristian a scris, revoltată de situația din Crevedia, un mesaj dur despre edilul care nu știe să numere casele avariate de explozie. 

”Crevedia: comuna cu trei echipe de fotbal, cu un stadion cu… nocturnă, cu un ziar (dacă știe cineva cum se numește și unde se găsește, să-mi zică și mie), dar fără apa și canalizare, plină de gunoaie (vin cu dovezi, dacă vreți), fără trotuare și cu străzile pline de gropi… Cu un primar care are o declarație de avere demnă de un șef de bancă (cele mai multe terenuri au fost… cumpărate de când a devenit primar)…. dar care nu poate să numere casele avariate de explozia depozitului ilegal pe care l-a girat ani buni… De fapt, soția primarului câștigă cât un șef de bancă… mare: 20.000 euro/lună anul trecut (conform Declarației de avere). Vorba unui vecin: “avem ce votăm, Doamnă! Facem pariu ca iese iar primar… că are cu ce”. Și nu se referea la viziune, școală sau abilitați de gospodar #crevedia” a scris Elena Cristian, senior editor DCBusiness, pe Facebook. 

Citește și: "Emotivul" Florin Petre, primarul din Crevedia, împarte pepeni și varză victimelor exploziei. Dar nu dă "de la el", cum o face pentru fratele consilierului care a primit un teren

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel