Data publicării:

Primarul din Băneasa, dosar penal pentru coruperea alegătorilor și purtare agresivă

Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Freepik
FOTO: Freepik
Primarul localității Băneasa este cercetat penal pentru coruperea alegătorilor și purtare abuzivă.

Paul Coliș, primarul social democrat al localității Băneasa (Constanța), este cercetat penal pentru coruperea alegătorilor şi purtare abuzivă, transmite Agerpres.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat că lucrători ai Poliţiei municipiului Medgidia - Secţia 1 Poliţie Rurală Băneasa au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că un candidat la Primăria Băneasa i-ar fi oferit suma de 1.000 de lei pentru a-l vota. Pentru că ar fi refuzat, candidatul l-ar fi agresat fizic.

”În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de coruperea alegătorilor şi purtare abuzivă”, a informat IPJ. 

”S-a dus cu bani la cineva din Făurei, care i-a zis ca nu are nevoie de banii lui, că vrea condiții mai bune în sat și primarul l-a amenințat cu cuțitul și chiar l-ar fi rănit, i-a rupt tricoul după el.

Totul s-a întâmplat la ora 09:30, iar poliția i-au luat la audieri pe cei doi, pentru a i se face dosar penal.” a declarat Eleonor Blagan, candidatul PNL la primăria Băneasa, scrie presa locală.

Citește și: Stelian Ion, candidatul ADU la Primăria Constanța, incident pe holurile secției de votare. A fost luat la rost de personalul supraveghetor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel