Primarul de la Întorsura Buzăului va candidat pentru un nou mandat din partea USR
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Raul Urdă  Foto Facebook
Raul Urdă Foto Facebook
Primarul oraşului Întorsura Buzăului, Raul Urdă, va candida pentru un nou mandat din partea USR Covasna, formaţiune pe lista căreia a fost ales în urmă cu patru ani, informează conducerea organizaţiei judeţene. 

Anunţul a fost făcut la scurt timp după ce în spaţiul public s-a vehiculat că Raul Urdă ar urma să plece din USR şi să se înscrie în organizaţia PSD Covasna. 'În urma informaţiilor apărute în diferite surse mass-media şi social-media, dorim să vă aducem câteva lămuriri. Raul Urdă este primar USR şi va candida din nou anul acesta din partea USR pentru un nou mandat de primar al oraşului Întorsura Buzăului.

Primarul Raul Urdă a demonstrat în primul mandat, că fără banii şi sprijinul de la guvernul PSD-PNL, poate aduce schimbări în comunitate', se arată într-un comunicat de presă remis miercuri Agerpres. Raul Urdă a menţionat că, împreună cu echipa sa din Primărie, a reuşit să 'îndrepte Întorsura Buzăului', atrăgând sume însemnate pentru dezvoltarea oraşului.

'Am alocat fonduri pentru toate bursele şcolare pentru elevi şi nicio şcoală din oraş nu mai are wc-ul în curte. Împreună cu echipa mea din Primăria Întorsura Buzăului am depus proiecte de peste 6 milioane de euro în cadrul PNRR pentru achiziţionarea de 3 microbuze şi un autobuz electric, pentru reînfiinţarea transportul în comun, 10 staţii de aşteptare smart şi două semafoare smart şi multe, multe altele', a declarat Raul Urdă, citat în comunicat.

Conducerea USR Covasna a precizat că în scurt timp va prezenta lista completă a candidaţilor pentru alegerile locale. 'În anii aceştia am avut de înfruntat lucruri nevăzute de electorat; am avut multe încercări care trec cu mult de sfera politică. Nu am cedat şi nu vom ceda. Alegem să ducem luptele politice în picioare şi nu vom îngenunchea în faţa greutăţilor, vom merge împreună pe drumul nostru, ca o echipă şi privim cu optimism spre viitoarele încercări electorale. Această echipă a pornit la drum în 2016 cu ideea şi crezul că putem îndrepta din sistemul politic ticăloşit, şi, parţial, local, regional am reuşit să performăm în ciuda asperităţilor, obstacolelor politice mârşave. Suntem mândri de ce am realizat până acum şi vom continua pe drumul nostru asumat, adică cel drept şi corect, fără scurtături', a afirmat preşedintele filialei USR Covasna, Dulanyi Szilard.

Informaţiile privind posibila plecare a primarului Întorsurii Buzăului din USR au apărut după conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Covasna, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute în prezenţa premierului Marcel Ciolacu şi a altor demnitari, la care a fost invitat şi a participat şi Raul Urdă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel