Primarul Bacăului, suspect într-un dosar al DNA
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Facebook Lucian Daniel Stanciu Viziteu
Foto: Facebook Lucian Daniel Stanciu Viziteu
Primarul Bacăului, Lucian Daniel Stanciu Viziteu, este suspect într-un dosar al DNA.

Primarul Bacăului este suspect în "Dosarul apartamentul" instrumentat de DNA. Anunțul a fost făcut chiar de către Lucian Daniel Stanciu Viziteu pe pagina sa de Facebook.

"Am să stric un subiect bun pentru presa de partid și am să anunț eu că în speța cu apartamentul de serviciu în care a locuit, pentru o perioadă, o angajată a primăriei, am fost informat ca am statut de suspect, alături de alți funcționari din primărie.

Aștept să se încheie rapid această poveste și am încredere că și procurorii își doresc același lucru. Ca notă de subsol, vă anunț că astăzi a început, în mod oficial, campania electorală. Deloc surprinzătoare ziua aleasă pentru a resuscita acest subiect. Modernizarea Bacăului continuă, în ciuda celor care fac orice să oprească acest lucru", a scris Lucian Daniel Stanciu Viziteu pe pagina sa de Facebook.

Este vorba despre un dosar deschis de DNA după ce jurnaliștii din Bacău au dezvăluit că o angajată a primăriei, membră a USR, ocupă un apartament de peste 100 mp în centrul orașului, care aparține instituției conduse de Lucian Daniel Stanciu Viziteu, deși are buletin de Bacău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel