Primarii PNL din vestul țării îl sprijină pe Antonescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
crin-antonescu
crin-antonescu

Primarii Partidului Național Liberal din vestul țării reacționează la atacurile lui Andrei Chiliman la adresa lui Crin Antonescu, argumentând că cel din urmă a respectat cu strictețe valorile liberale, dovadă stând faptul că PNL a fost adus în prima line a partidelor din România, se arată într-un comunicat de presă.

"Nu există niciun temei real ca cineva să-l poată acuza pe preşedintele Crin Antonescu, respectiv Partidul Naţional Liberal sub conducerea sa, de conduită nedemocratică, antieuropeană, antiamericană etc., de nerespectarea statului de drept, de abatere de la linia tradiţională de dreapta şi centru-dreapta a partidului, respectiv de orientare pro-orientală şi de deviaţionism spre stânga," spun edilii din Vestul Țării.

Deciziile pe care Chiliman i le impută lui Antonescu nu sunt rezultatul deciziei unei singure persoane, ci a forurile statuare liberale, se mai arată în comunicat. Primarii condamnă modalitatea prin care a ales Andrei Chiliman să-și exprime numulțumirile, explicând că, pentru a nu aduce prejudicii partidului, astfel de atitudini se manifestă în forurile interne.

"Este evident că perspectiva ca România să îl aibă în viitorul apropiat drept preşedinte pe dl. Crin Antonescu, un liberal autentic, care ar milita pentru o Românie integrată cu demnitate Uniunii Europene şi NATO nu este chiar visul tuturor forţelor politice din ţară şi din afara ei. Asta, probabil, explică lupta disperată a unora pentru discreditarea preşedintelui PNL şi Partidului Naţional Liberal însuşi.

      Din aceste motive, cerem colegilor noştri de partid încetarea imediată a oricărui atac nestatutar şi incorect la adresa preşedintelui Crin Antonescu şi a Partidului Naţional Liberal", încheie comunicatul. Acesta poartă semnătura lui, Nicolae Robu  - Preşedintele Filialei PNL Timiş, primarul municipiului Timişoara; Mircea Moloţ - Preşedintele Filialei PNL Hunedoara, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara; Marcel Vela   - Preşedintele Filialei PNL Caraş-Severin, primarul municipiului Caransebeş și Ioan Cristina - Preşedintele Filialei PNL Arad, senator de Arad al României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel