Primarii din Dâmbovița, la CJ pe teme ce vizează proiectele majore cu fonduri europene
Autor: Crişan Andreescu | Publicat pe: 16 noi 2022, 09:27
WhatsApp
Corneliu Ștefan: Le-am solicitat reprezentanților UAT-urilor dâmbovițene finalizarea rapidă a documentațiilor necesare implementării tuturor proiectelor
Corneliu Ștefan: Le-am solicitat reprezentanților UAT-urilor dâmbovițene finalizarea rapidă a documentațiilor necesare implementării tuturor proiectelor
Astăzi, am avut o întâlnire de lucru cu primarii din județul #Dâmbovița, se arată într-un comunicat al președintelui PSD al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Subiectele principale au fost evoluția Programului Național „Anghel Saligny”, a Programului Județean de Dezvoltare Locală și a unuia dintre cele mai mari proiecte cu fonduri europene din țară - Proiectul Regional de Dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Dâmbovița.

Implementarea acestor investiții, 137 de proiecte depuse prin „Anghel Saligny” de 82 de primării și Consiliul Județean Dâmbovița și 107 proiecte prin PJDL, precum și modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată sunt strâns legate de instituțiile avizatoare invitate la discuțiile de astăzi: S.G.A. Dâmbovița, reprezentanți ai A.B.A. Argeș-Vedea și S.G.A. Argeş, ai Agenţiei de Protecţie a Mediului și ai Gărzii Naționale de Mediu - Comisariatul Dâmbovița.

Atât eu, cât și prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, le-am solicitat reprezentanților UAT-urilor dâmbovițene finalizarea rapidă a documentațiilor necesare implementării tuturor proiectelor, iar reprezentanților instituțiilor avizatoare, urgentarea emiterii rezoluțiilor de care depind proiecte importante pentru localitățile noastre.Vom organiza în permanență astfel de întâlniri!

Este nevoie de o strânsă colaborare între autoritățile locale și instituțiile statului, toate acestea fiind în interesul dâmbovițenilor, a declarat Corneliu Ștefan, liderul CJ Dâmbovița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?