România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 02 oct, 16:33
Primăria Sectorului 4 cere intervenția DE URGENȚĂ a ISMB și DSP București, la Gheorghe Șincai
Foto: Agerpres
Primăria Sectorului 4 solicită de urgență intervenția Inspectoratului Școlar al Municipiului București și a DSP pentru a pune în siguranță elevii și personalul Colegiului Național Gheorghe Șincai.

„Acest apel public este lansat având în vedere ordinul comun nr. 5.487/1.494/2020, privind aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, conținutul ședinței din data de 30.10.2020 a Consiliului de Administrație al Colegiului Național ”Gheorghe Șincai” și procesul verbal aferent acesteia, din care rezultă existența a trei cazuri confirmate de Sars-Cov 2 în ultimele 14 zile”, se arată în comunicatul transmis de Primărie.

Instituțiile trebuie implicate neapărat

 

După suspiciunea a cel puțin încă un caz printre elevii liceului, Primăria consideră „necesară implicarea instituțiilor sus-menționate pentru identificarea corectă a situației, în vederea prevenirii unor cazuri similare, dată fiind și reticența conducerii unității de învățământ de a declara în timp real toate cazurile de COVID-19”.

„Atragem atenția tuturor instituțiilor abilitate cu privire la necesitatea intervenției în regim de urgență pentru identificarea celor mai potrivite soluții, care să asigure protecția sănătății și siguranței fizice a elevilor și a personalului Colegiului Național «Gheorghe Șincai»”, mai transmite instituția, în încheiere.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro