Primăria Sectorului 4 cere intervenția DE URGENȚĂ a ISMB și DSP București, la Gheorghe Șincai
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Primăria Sectorului 4 solicită de urgență intervenția Inspectoratului Școlar al Municipiului București și a DSP pentru a pune în siguranță elevii și personalul Colegiului Național Gheorghe Șincai.

„Acest apel public este lansat având în vedere ordinul comun nr. 5.487/1.494/2020, privind aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, conținutul ședinței din data de 30.10.2020 a Consiliului de Administrație al Colegiului Național ”Gheorghe Șincai” și procesul verbal aferent acesteia, din care rezultă existența a trei cazuri confirmate de Sars-Cov 2 în ultimele 14 zile”, se arată în comunicatul transmis de Primărie.

Instituțiile trebuie implicate neapărat

După suspiciunea a cel puțin încă un caz printre elevii liceului, Primăria consideră „necesară implicarea instituțiilor sus-menționate pentru identificarea corectă a situației, în vederea prevenirii unor cazuri similare, dată fiind și reticența conducerii unității de învățământ de a declara în timp real toate cazurile de COVID-19”.

„Atragem atenția tuturor instituțiilor abilitate cu privire la necesitatea intervenției în regim de urgență pentru identificarea celor mai potrivite soluții, care să asigure protecția sănătății și siguranței fizice a elevilor și a personalului Colegiului Național «Gheorghe Șincai»”, mai transmite instituția, în încheiere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel