Primăria Sector 6 distribuie GRATUIT seminţe de gazon pentru asociaţiile de proprietari
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Gabriel Mutu: Șansă uriaşă prin care Sectorul 6 creşte verde
Gabriel Mutu: Șansă uriaşă prin care Sectorul 6 creşte verde
Primăria Sectorului 6, prin Administraţia Domeniul Public şi Dezvoltare Urbană (ADPDU) Sector 6, a demarat o amplă campanie de „înverzire" a sectorului.

Astfel, grădinile din jurul blocurilor de locuinţe vor avea un nou aspect, graţie unei colaborări pe care ADPDU Sector 6 a încheiat-o cu asociaţiile de proprietari. Practic, în cadrul acestei colaborări, ADPDU va distribui GRATUIT seminţe de gazon asociaţiilor de proprietari care le vor semăna în grădinile din jurul blocurilor de locuinţe.

„Aceasta este o şansă uriaşă prin care Sectorul 6 creşte verde. Suprafaţa spaţiilor verzi se poate majora considerabil în perioada următoare prin demararea acestei campanii la care pot adera absolut toate asociaţiile de proprietari din Sectorul 6. Aşa cum am promis, fac tot ceea ce se poate pentru dezvoltarea suprafeţelor verzi întrucât susţin crearea unui mediu cât mai sănătos, pentru familiile noastre", a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Vezi și: Şoseaua Giurgiului, gazon pe linia de tramvai. Circulaţia tramvaielor oprită pe durata lucrărilor

Seminţele de gazon sunt distribuite asociaţiilor de proprietari din sector pe bază de proces verbal de predare-primire, împreună cu instrucţiunile aferente pentru amenajare propice în grădina blocului de locuinţe, după ce, în prealabil, terenul a fost salubrizat de lucrătorii ADPDU.

„Aceasta este una dintre cele mai ample campanii de înverzire a Sectorului 6 prin care putem câştiga suprafeţe generoase de spaţii verzi de jur-împrejurul blocurilor de locuinţe. Pe lângă distribuirea gratuită a semninţelor de gazon, lucrătorii ADPDU vor instrui preşedinţii şi administratorii de bloc cum să amenajeze şi să întreţină gazonul pentru a obţine cele mai bune rezultate", a explicat Eduard Paul Simion, directorul general adjunct al ADPDU Sector 6.

În Sectorul 6 sunt aproximativ 2.200 de asociaţii de proprietari care pot beneficia GRATUIT de seminţe de gazon pentru a creşte suprafaţa verde a sectorului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel