Primăria Capitalei anunţă licitaţie pentru reabilitarea a 4,5 km de reţea de termoficare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Primăria Municipiului Bucureşti a lansat în SEAP procedura de licitaţie pentru reabilitarea a 4,5 km de reţea de termoficare. 

Este vorba despre Obiectivul 3 - Magistrala II Sud CM 43 - CO2 (sector 2) - Colentina, conform unui comunicat al PMB. Acesta este ultimul din cele şapte obiective ale proiectului 'Reabilitarea sistemului de termoficare al Municipiului Bucureşti', cu o lungime de conductă de 63,2 km (tur-retur).

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 30 mai, iar valoarea estimată a achiziţiei este de 49.850.577 lei exclusiv TVA.

În ceea ce priveşte celelalte şase obiective ale proiectului de reabilitare a reţelei de termoficare, Primăria Municipiului Bucureşti menţionează că a finalizat lucrările de modernizare a reţelei de termoficare la Obiectivul 2 - Magistrala II SUD (zona Bobocica) - 7,1 km şi la Obiectivul 7 - Magistrala I-III VEST (zona Drumul Taberei) - 1,9 km. În prezent, se află în execuţie Obiectivul 6 - Magistrala Progresu-Ferentari (zona Rahova Ferentari) - 12,8 km şi Obiectivul 4 - Magistrala II-III Grozăveşti - 11 km.

În perioada următoare, vor fi demarate lucrările la Obiectivul 1 - Magistrala 1 Sud - Pantelimon şi la Obiectivul 5 - Magistrala Progresu Berceni, aceste contracte fiind atribuite la sfârşitul anului trecut.

Proiectul de investiţii 'Reabilitarea sistemului de termoficare al Municipiului Bucureşti' - 7 obiective care însumează o lungime de 63,2 km (tur - retur) - se realizează cu fonduri de la bugetul local, menţionează PMB. De asemenea, Primăria Capitalei are în derulare licitaţia privind atribuirea contractelor de proiectare şi execuţie lucrări pentru reabilitarea altor 105,969 km traseu de transport a agentului termic, respectiv 211,94 km de conducte ale reţelei de transport, în cadrul unui proiect finanţat din fonduri europene, cu o valoare estimată a contractelor de proiectare şi execuţie de 1.171.192.503,07 lei (fără TVA).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel