Primar acuzat că a îndemnat o femeie să nu meargă la vot dacă alege PSD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Prezidentiale FOTO AGERPRES
Prezidentiale FOTO AGERPRES
O femeie din Gorj îl acuză de primar că a îndemnat-o să nu meargă la vot dacă vrea să o aleagă pe „doamna aceea, frumoasă".

Polițiștii din județul Gorj fac cercetări după ce o femeie din comuna Fărcășești l-a acuzat pe primar că a îndemnat-o să nu meargă la vot în localitate sau să meargă să voteze în altă parte dacă o alege pe „doamna aceea, frumoasă".

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj a deschis o anchetă, duminică, după ce o localnică din comuna Fărcășești a declarat că primarul i-a transmis să nu meargă la vot, dacă nu votează un anumit candidat.

„A fost trimisă o echipă pentru a efectua verificările necesare și stabilirea situației de fapt", a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu.

Ce i-a spus primarul

Femeia din Fărcășești susține că edilul i-a transmis să meargă să voteze în orașul Rovinari dacă nu optează pentru PNL.

„Zice: doamnă, vreau să vă întreb ceva. Cu cine vreți să votați? Votați cu doamna aceea, frumoasă?.I-am zis că: nu te interesează pe matale cu cine votez eu. Și dânsul a zis că de ce votez cu aia. (...) Dacă nu votezi cu PNL, să nu te mai duci la vot!, a zis primarul. Că dacă nu votez cu PNL să nu votez aici, la Roșia, să votez în orașul Rovinari", a declarat femeia din comuna Fărcășești, citează Mediafax. 

Primarul comunei Fărcășesti, Constantin Drăgoescu, nu a comentat, deocamdată, aceste acuzații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel