PRIMA TV a intrat în insolvență
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Prima TV a intrat în insolvenţă, după ce la finalul anului trecut a raportat datorii totale de 64,28 milioane lei şi creanţe de 24,72 milioane lei, iar unii creditori au demarat acţiuni de executare silită.

Programat iniţial pentru data de 3 septembrie 2015, primul termen din Dosarul 29419/3/2015– referitor la cererea debitoarei PRIMA BROADCASTING GROUP SRL Bucureşti (CUI 4747298) de deschidere a insolvenţei – a fost devansat pentru data de 19 august 2015, când Tribunalul Bucureşti a hotărât deschiderea procedurii generale.

Ca administrator judiciar provizoriu a fost desemnat practicianul în insolvenţă SMDA INSOLVENCY SPRL (smda-insolvency.ro), "cu o remuneraţie de 3.000 lei din averea debitorului", în timp ce termenul limită pentru înregistrarea cererilor de admitere a creanţelor asupra averii debitorului a fost stabilit pentru data de 5 octombrie 2015, scrie supervizor.ro.

PRIMA BROADCASTING GROUP SRL este societatea care deţine licenţa pentru postul PRIMA TV, plus licenţa audio pentru RADIO M PLUS. A solicitat să intre în insolvenţă după ce o cerere similară a fost depusă la tribunal de către OMV PETROM MARKETING SRL şi după ce unii creditori au demarat acţiuni de executare silită, printre aceştia numărându-se şi GRIG CHIROIU MEDIA COMPANY SRL, societatea care realizează pentru PRIMA TV serialul "Trăsniţii".

Vezi și: Dragoș Pătraru îl taxează pe Mircea Radu: Care e motivul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel