Prima reacție din PSD după fotografia cu Orban în birou
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Agerpres
Foto Agerpres
Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romaşcanu, a declarat că fotografia făcută într-un birou din Palatul Victoria, în urma căreia premierul şi câţiva miniştri au fost amendaţi, dovedeşte „lipsă de respect faţă de lege”.

„Şi, o poză extrem de celebră în spaţiul public în ultimele două zile ne arată ceea ce înseamnă, de fapt, guvernul Orban, lipsă de respect faţă de lege, lipsă de respect faţă de oamenii pe care i-au obligat să stea în case, pe care-i obligă să poarte măşti, pe care-i obligă să se distanţeze social. Toate aceste lucruri care sunt valabile şi obligatorii prin lege pentru populaţie, sunt facultative pentru membrii Guvernului', a declarat Lucian Romaşcanu, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul partidului.

El a adăugat că o poză face cât o mie de cuvinte.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) a informeat că a aplicat, sâmbătă, amenzi în cuantum total de 18.000 lei pentru cinci membri ai Executivului, contravenţiile constatate fiind nepurtarea măştii de protecţie sanitară şi fumat în spaţii în care acest lucru este interzis. Guvernul informase anterior, sâmbătă, că premierul Ludovic Orban a achitat, prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3.000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel