Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după anunțul despărțirii de Gabi Bădălău. ”Mi se pare amuzant...”
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Instagram (@biancadragusanu18)
Sursă foto: Instagram (@biancadragusanu18)
După o relație tumultoasă, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au pus oficial punct legăturii dintre ei. 

Deși se zvonea că urmează să devină mamă, Bianca Drăgușanu a pus punct încă unei relații, de data aceasta cea alături de Gabi Bădălău. Anunțul oficial al despărțirii a fost făcut de Bădălău, printr-o postare de tip story pe rețeaua de socializare Instagram.

”După o lungă perioadă de timp în care am fost implicat într-o relație...în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase și să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor...separați”, a scris omul de afaceri în postarea sa. 

Contactată de Click, Bianca Drăgușanu nu s-a dezis de stilul său și a comentat ironic situația.

”Mi se pare amuzant că după trei săptămâni, noi nu mai suntem împreună”, a spus aceasta. 

Finalul relației, o petrecere și o bătaie

Sfârșitul relației ar fi avut loc după o petrecere deocheată din Pipera organizată chiar de Bădălău. Se pare că la petrecere au fost aduse mai multe femei de moravuri ușoare, iar printre invitați ar fi fost și manelistul Florin Salam. 

Se pare că la acel moment Drăgușanu era însărcinată cu copilul lui Bădălău, dar asta nu a oprit-o să dea buzna în apartamentul cu pricina, să spargă ușa și să bată cu o bâtă de baseball pe toată lumea prezentă la orgie. 

Care este afecțiunea de care suferă Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu are tot ce și-a dorit în viață, dar puțini știu că suferă de o boală delicată, mai exact diabet. Bianca trebuie să abordeze un stil de viață sănătos pentru a o ține în frâu. 

Bianca Drăgușanu a încercat să își țină afecțiunea departe de ochii lumii, dar într-un final a recunoscut că a fost diagnosticată cu diabet. Vedeta a mărturisit în emisiunea Xtra Night Show că își ține boala sub control.

Întrebată de Dan Capatos dacă situația sa cu diabetul s-a schimbat, blondina a spus că se simte bine. Bianca a declarat că nu are voie să mănânce dulciuri sau alimente care conțin zahară.

„Eu sunt bine, orice ar fi. Sunt foarte bine eu, dar mănânc fără zahăr pentru că nu am voie zahăr. Și dacă mănânc zahăr mi se face rău", a spus Bianca Drăgușanu. Citește continuarea articolului AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel