Prima propunere din PSD pentru înlocuirea lui Ilie Sârbu la Senat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Ilie Sârbu, socrul premierului Victor Ponta, nu mai candidează la șefia grupului PSD din Senat. Posibilii înlocuitori sunt Șerban Nicolae, Mihai Fifor, Ecaterina Andronescu sau Gabriela Firea. Posibilii înlocuitori sunt Șerban Nicolae, Mihai Fifor și Ecaterina Andronescu. - See more at: http://www.dcnews.ro/de-ce-se-retrage-ilie-sarbu-erban-nicolae-posibil-inlocuitor-informa-ie-bomba_483042.html#sthash.vjpC4Dtx.dpuf Posibilii înlocuitori sunt Șerban Nicolae, Mihai Fifor și Ecaterina Andronescu. - See more at: http://www.dcnews.ro/de-ce-se-retrage-ilie-sarbu-erban-nicolae-posibil-inlocuitor-informa-ie-bomba_483042.html#sthash.vjpC4Dtx.dpuf

Șerban Nicolae a declarat, marți, că nu se va propune singur, ci va candida pentru funcția deținută până acum de Ilie Sârbu doar dacă va fi propus din partid. Mihai Fifor a spus că va candida.

VEZI ȘI: De ce se retrage Ilie Sârbu. Șerban Nicolae, posibil înlocuitor, informație-bombă

Propunerea lui Șerban Nicolae nu a întârziat să apară. Senatorul PSD Sorin Bota a trimis, miercuri, un comunicat de presă, în care l-a propus pe Șerban Nicolae pentru funcția de lider al grupului senatorilor PSD.

"Pentru funcția de lider al grupului nu trebuie să facem experimente, mai ales în prag de an electoral! Experiența politică și parlamentară trebuie să fie atuul noului lider. Dacă, pe lângă această experiență, noul lider mai are și pregătire juridică, este foarte bine. Din păcate, azi, nu avem mulți colegi care să îndeplinească aceste condiții și care să-și asume această poziție. Personal, îl propun și susțin pe colegul senator Șerban Nicolae!", a transmis Sorin Bota.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel