Prima Lună Plină din 2023. La ce să se aștepte fiecare zodie
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ron Lach)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ron Lach)
Pe 7 ianuarie vom avea Prima Lună Plină din 2023! Adevăratul revelion al astrelor!

Cei care au urmărit cel puțin o emisiune de-ale mele, știu că sunt fana Lunii Pline. Este singura fază a lunii care are efecte concrete în viața noastră. O Lună Plină vorbește despre apogeu, despre renunțare, despre decizie. 

Acum avem Soarele/Mercur retrograd/Pluto în Capricorn și Luna în Rac.

Arhetipul Racului vorbeşte de familiar, emoții, confort, de siguranţă, de familie, de trecut, de rădăcini.

Cel al Capricornului ne aduce în față nevoia de acum, de viitor, de ce construim. De conștientizarea faptului că "până aici se poate/Mai mult de atât nu mai pot”.

Persoanele cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) vor sesiza în jurul lor instabilitate crescută. Și vor fi mânate de furie, de cele mai multe ori una încapsulată de ceva timp. 

Cu ocazia Lunii Pline de pe 7 ianuarie, avem în față un moment decizional, în care ne putem da seama cu ce mergem înainte sau la ce renunțăm. Luna Plină în Rac vorbește și despre atașamente vechi, dar și despre nevoia noastră de confort și de siguranță.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Soarele este în casa a 10-a, lângă Mercur retrograd și Pluto. Vor fi evenimente legate de carieră, statutul sau autoritatea pe care tu o ai în viaţa ta. Se vor întâmpla lucruri pe plan profesional. Este adevărat că mai întâi se vor întâmpla lucruri acasă cu Luna Plină în Rac, în casa a 4-a, astfel încât îţi dai seama de cine eşti tu, de câtă putere ai, de cum îţi poţi ajuta părinţii, copiii, familia. Este un moment bun în care să laşi trecutul şi să vezi cine eşti acum şi să vezi cum te construieşti.

Și cum Marte, guvernatorul tău, este în continuare în mers retrograd, vei avea senzația că nu ai deloc control asupra vieții. 

Taur/ Ascendent în Taur

Avem Soarele lângă Mercur retrograd în casa a 9-a şi Luna Plină în casa a 3-a. Da, tu ţi-ai parcurs viaţa aşa cum ai învăţat, dar oamenii nu au învăţat acelaşi lucru şi nu e cazul să îi mai respingi. De altfel, te vei lovi de numeroase diferențe de opinie. Dar este cazul să îți da seama că nu este nimic doar bun sau rău. Acest eveniment se poate transforma într-un un moment din acela în care să vrei să înveţi ceva nou, să renunţi la ce ai învăţat până acum şi să te gândeşti la altceva.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Luna Plină zice îți zice să îți schimbi serios atitudinea față de banii tăi, dar față și de resursele primite de la alții. Dacă insiști în a nu cheltui deloc, nu va ieși nimic bine. Există un circuit al banilor. Pentru că dacă nu faceţi ceva în acest sens, să vor întâmpla tot felul de evenimente care vă vor pune pe gânduri. Este o perioadă bună să vă gândiți și la pensie, dar și la aici si acum. Deci, aveţi grijă la zona financiară. Și mai renunță la nevoia de control!

Rac/ Ascendent în Rac

Toată zona de relaţii, mai ales că este şi Mercur retrograd în casa a 7-a acolo, va avea de suferit. Trebuie să aveţi mare grijă la relaţii, la oamenii care reapar în viața voastră sau cui îi daţi mai multă putere. Unii dintre voi vor închide etape relaționale importante. Voi aţi vrea să nu schimbaţi nimic, dar iată că vine viaţa în jurul datei de 7 ianuarie şi o să vă arate că trebuie să schimbaţi ceva. Că dacă nu schimbaţi, nu o să fie nimic bun. Deci, aveţi grijă pe plan partenerial

Citește mai departe pe astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel