Prima Lună Plină din 2023, în 7 ianuarie. Adevărata trecere dintre ani: Este clipa vindecării
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Prima Lună Plină din 2023 va fi în semnul Racului. Este un moment decisiv ce se va petrece în 7 ianuarie 2023, puțin după miezul nopții. 

”Luna Plină cere o renunțare, iar arhetipul Racului vorbeşte de familiar, confort, de siguranţă, de familie, de trecut, de rădăcini. Ce spune Luna Plină? "Până aici se poate", Mai mult de atât nu pot”. Și pentru că va fi și Pluto implicat în acest eveniment, ne vom confrunta cu emoții însemnate.

Soarele din Capricorn este în conjuncție cu Mercur retrograd. Capricornul vorbeşte de acum, de viitor, de ce construim. Deci, vom fi nevoiți să renunțăm la anumite legături sau rădăcini care nu ne lasă să mergem mai departe. Poate fi vorba despre o relație defectuoasă cu familia, o locuință, o relație amoroasă sau un loc de muncă. Această Lună Plină vrea să ne împingă, să rupem.

Odată cu Luna Plină de pe 7 ianuarie, avem în față un moment decizional, în care putem stabili cu ce mergem înainte sau la ce renunțăm. Nu mai este momentul să găsești scuze sau să declini realitatea. Distruge ceva ce nu îți mai este de folos!

Persoanele cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) vor sesiza în jurul lor instabilitate crescută” arată astrosens.ro

Pam Gregory spune că vor fi fenomene astrologice deosebit de importante în 2023, iar Luna Plină în semnul Racului este unul dintre ele. Astrologul este de părere că trebuie să preiei frâiele odată cu acest eveniment. Ce înseamnă asta? Să te încarci de energie, dar să fii propriul tău stăpân. Să devii un lider și să te gândești rațional la ceea ce trebuie să faci pe tot parcursul anului, ca să fii mai bine. Să fii integru și să-ți respecți principiile de viață. Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel