#Prezidenţiale2019/Botoşani: 7,6 milioane de lei alocaţi pentru organizarea alegerilor prezidenţiale la nivel de judeţ
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Bugetul alocat pentru organizarea alegerilor prezidenţiale în judeţul Botoşani este de aproximativ 7,6 milioane de lei, a anunţat, marţi, prefectul Dan Şlincu, cea mai mare parte din cheltuielile aferente scrutinului prezidenţial fiind destinată cheltuielilor de personal.

"Bugetul alocat pentru acest tur de scrutin judeţului Botoşani este de 7.651.000 lei, din care pe partea de cheltuieli pentru indemnizaţii 7.258.000 lei, iar pe partea de cheltuieli privind materialele necesare votării 393.000 lei", a explicat Şlincu, citează Agerpres.

Prefectul de Botoşani susţine că la nivelul judeţului Botoşani vor fi organizate 427 secţii de votare, care vor fi date în pază instituţiilor din subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

"A fost emis ordin de prefect privind repartizarea pazei pe fiecare secţie de votare din judeţ. Pentru cele 427 de secţii de votare, IPJ asigură paza pe 147 secţii de votare, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi pe 92 secţii de votare, iar Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă pe 74 secţii de votare, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani pe 109, iar în celelalte cinci secţii de votare sunt asigurate în acest segment al pazei de Instituţia Prefectului, Biroul Judeţean de Poliţie pentru Transporturi şi Biroul Judeţean pentru Emigrări", a adăugat Dan Şlincu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel