Prezidențiale 2019. Cucșa - Zetea, războiul declarațiilor PSD - ALDE
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu
Vicepreşedintele ALDE Marian Cucşa se ceartă cu vicepreședintele PSD Gabriel Zetea.

Marian Cucșa a reacționat după ce vicepreședintele PSD Gabriel Zetea a spus că ALDE pune presiune ca PSD să-l susțină la prezidențiale pe Tăriceanu.

”Eu stiu ca Maramuresul e mai departe de Capitala, dar ma gandeam ca deja si la Baia Mare s-a aflat ca informatia circula pe "autostrazile" Internetului (caci astea sigur exista, daca pentru celelalte nu se gasesc fonduri!)

Se pare insa ca dl Zetea nu stie, caci altfel nu se explica cum de nu a aflat inca ca PSD, partidul domniei sale, si-a stabilit si si-a votat propriul candidat la prezidentiale! (oare dl Zetea nu a votat pentru desemnarea dnei Dancila drept candidatul PSD la prezidentiale?)

Cum, noi, cei din ALDE, respectam orice vot, am considerat ca acel moment al votului dat de PSD a inchis orice discutie intre PSD si ALDE privind desemnarea unui candidat unic la alegerile prezidentiale. ALDE si-a ales candidatul, PSD si a ales candidatul, subiectul, pentru oamenii care isi respecta cuvantul, este unul inchis. Sau, in mod cert, pentru noi, cei din ALDE.

Prin urmare, ce sustinea dl Zetea, cum ca ALDE preseaza PSD pentru un candidat comun este numai o manevra ieftina a unui politician care vrea sa evite astfel sa explice de ce PSD nu vrea sa aloce resurse financiare pentru investitii si proiecte de infrastructura, de ce PSD nu vrea sa vina cu restructurarea Guvernului si cu o echipa de oameni competenți, cu o reforma a institutiilor statului, cu un nou program de guvernare!

Pentru ca, dle Zetea, discutiile au fost si sunt strict despre o guvernare buna, despre modul in care banii trebuie alocati astfel incat promisiunile sa fie respectate.

It"s the economy that matters, dle Zetea!”, a scris Marian Cucșa pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel