Prezentatoare TV din România, prinsă beată și dată afară
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp

O prezentoarea cunoscută pentru extravaganțele pe care și le permitea a fost dată afară de la postul de televiziune. Ultima  excentricitate a prezentatoarei a pus capac, iar Ioana Poescu și-ar putea încheia în mod rușinos cariera în televiziune. 

Prezentatoarea emisiunii "Ioana night show", de la postul 6 TV, a venit sub influența băuturilor alcoolice pentru a prezenta emisiunea. De câteva săptămâni a fost pusă pe liber de patronii televiziunii, care au decis să încheie colaborarea cu ea. Ioana își plătea singură timpul de emisie și ar fi avut și datorii uriașe către conducere.

Serghei Mizil, unul dintre acţionarii postului 6TV, a povestit: "A venit cu echipa ei la redacţie şi s-au oprit la un chioşc de unde şi-au cumpărat băuturi alcoolice. Au început să se certe pe stradă şi să facă scandal la o oră târzie, iar vecinii au fost deranjaţi de comportamentul ei. Aşa a ajuns totul la urechile mai marilor și i s-a pus în vedere să filmeze şi să înregistreze emisiunea pe care o prezenta în alt studio, dar şi să-şi plătească datoriile. De câteva săptămâni nu a mai dat niciun semn, aşa că până la urmă am încheiat socotelile cu ea. Nu este un secret pentru cunoscuţii ei că Ioana consumă alcool. De multe ori a venit în stare de ebrietate la emisiuni. Chiar şi pe vremea când prezentam împreună. Pe mine nu m-a deranjat niciodată că ea era bine dispusă, pentru că făceam o emisiune veselă", potrivit AM Press.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel