Prezentatoare TV din România, șoc în direct: Sunt aici pe ochi frumoși
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp

Prezentatoarea Irina Gaşpar, de la TVR Cluj, a făcut un anunţ inedit în timpul emisiunii sale, "Regional cafe".

Irina Gaşpar le-a explicat telespectatorilor care este situaţia la TVR Cluj, acolo unde colaboratorii au fost concediaţi din cauza situaţiei financiare dificile a Televiziunii Publice. Ea a precizat însă că nu a primit o informare oficială în legătură cu această decizie, ci a aflat totul de la colegii de serviciu.

"Aseară, Clujul vuia de faptul că toţi colaboratorii de la TVR Cluj sunt daţi afară. Ăsta e adevărul. Cum ar veni, eu astăzi sunt aici pe ochi frumoşi. Sau în regim de voluntariat. Asta n-ar fi prima oară, că la câte acţiuni de voluntariat am făcut la viaţa mea, încă una în plus contează mai puţin", a spus prezentatoarea, în direct.

[citeste si]

"Întrebarea era: 'mai facem emisiunea azi sau nu? eu fac emisiune sau nu?'. (...) Colaboratorii au primit această informaţie: 'domnilor, nu mai sunt bani, dar dacă vreţi să veniţi la serviciu e ok. Sigur, eu am aflat treaba asta aseară. Îmi făceam antrenamentele mele şi când vin de la antrenament văd 1240 de apeluri pierdute, cam pe acolo. Şi încep să-i spun pe oameni: 'ce s-a întâmplat?'. Şi ei mă întrebau: 'dar ce s-a întâmplat la tine?'. Eu le-am spus că nu mi s-a întâmplat nimic. 'Păi nimic nici n-o să ţi se întâmple, adică n-o să mai primeşti bani", a adăugat ea în cele din urmă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel