Data actualizării:
Data publicării:

Previziuni ”wow” pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Capricorn, Pești. Zodia apreciată de prieteni, pietre de hotar pentru 2022!

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Astrologul Daniela Simulescu revine cu noi previziuni pentru zodii. Conjuncția dintre Marte și Nodul Sud în semnul Săgetătorului va provoca în continuare agitație. 

Fiecare va lupta pentru dreptatea lui. Venus se apropie de începerea retrogradării. În următoarele zile, vom avea și o Lună Plină în Gemeni, deci activitatea mentală va fi la cote uimitoare, a precizat Daniela Simulescu.

Ca de obicei, începând cu ora 9.00, Daniela Simulescu prezintă horoscopul zilnic la DCNewsTV:

Youtube video image

 

 

 

Daniela Simulescu, previziuni pentur toate zodiile pe scurt:

 

Berbec

Expresia “Cerul este limita” este valabilă pentru tine. Indiferent de ce se va întâmpla astăzi, tu vei avea curaj și energie să răzbați.

Taur

Luna tranzitează semnul tău. Iar celelalte aspecte sunt menite să te împingă de la spate. În stilul tău pragmatic, dar nici nu mai contează.

Gemeni

Descoperirile pe care le faci în perioada aceasta sunt pietrele de hotar ale următorului an. Deci nu trata cu superficialitate nimic!

Rac

Te încântă orice întrevedere cu persoanele dragi. Ba chiar vei face tot posibilul să interacționezi, online sau offline, cu rudele sau cu prietenii.

Leu

Vei avea o zi destul de productivă la nivel profesional. Și bineînțeles că vei atrage atenția superiorilor și a colegilor într-un mod pozitiv.

Fecioară

Intrarea lui Mercur în semnul Capricornului îți priește. Îți faci timp să te gândești și la propria persoană. Mai ales la ce îți dorești cu adevărat.

Balanță

Nu ți se oferă mult spațiu de manevră, nici la serviciu, și nici acasă. Singura soluție va fi să te adaptezi situațiilor prezente și să ai răbdare.

Scorpion

Discuțiile cu partenerul sunt scurte și la obiect. Ce contează cu adevărat este eficiența de care dați dovadă. Vei ține mult la demnitate.

Săgetător

Se vor încinge spiritele în zona financiară și va fi nevoie să fii mai vigilent. Sau mai bine zis, mai chibzuit. Marte îți oferă curaj.

Capricorn

Astrele chiar sunt de partea ta. Mai ales dacă nu preiei întreaga responsabilitate. Delegarea sarcinilor nu este atât de îngrozitoare.

Vărsător

Activități vor fi destule pe listă, dar energie mai puțină. Provocările zilei vor fi să faci o prioritizare serioasă și să ai timp suficient.

Pești

Cuvintele tale vor dezamorsa multe situații. Cunoscuții vor aprecia modul în care împaci și capra și varza. Nu sta foarte retras!

 

Venus retrogradă (19 decembrie - 29 ianuarie), dar cu efecte până pe 6 martie

 

Ce se poate întâmpla?

„1. (Re)Apar foști parteneri/persoane care ne-au plăcut. Vom crede că s-au schimbat, că mai merită o șansă. Știți vorbele acelea: “aceeași Mărie, dar cu altă pălărie“/“lupul își schimbă părul, dar năravul ba“? Le veți trăi pe propria pielea.

2. Cunoaștem posibili parteneri (de cele mai multe ori mai mici sau mai mari) care ni se par perfecți. Fie că suntem singuri sau nu. Mulți vom intra în relații tampon pentru a scăpa de relații sau pentru a nu simți golul unei despărțiri.

3. Relațiile vechi vor fi testate. Ce se rupe, rupt trebuia să fie. Pentru punctele 2 și 3, vă reamintesc vorba mea: “Pe Venus retrogradă, dragostea durează trei luni“.

Venus va retrograda în semnul Capricornului. Deci cele mai serioase/lungi/blazate relații vor fi luate la rost. Dacă există disponibilitate din partea ambilor parteneri, pot fi făcute ajustări care să închege legătura într-un mod mult mai autentic”, a precizat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel