Previziuni ”wow”, până în 2035, pentru fiecare zodie și ascendent
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu, astrolog, a vorbit despre conjuncția istorică Jupiter-Neptun, care se întâmplă o dată la 13 ani și schimbă direcția în care mergem, punând accentul pe ceea ce ne face să vibrăm, pe spiritualitate.

Iată ce impact va avea conjuncția Jupiter-Neptun pentru fiecare zodie și ascendent:

Berbec / ascendent în Berbec

Următoarea conjuncție Jupiter-Neptun se va petrece în 2035 chiar în semnul Berbecului. Până atunci, întreabă-te ce îți dorești să fii? Cum îți dorești să simți, să te simți? Unde te vezi mai exact în 2035? Cine ești și cine vrei să fii? Descoperă-te! Ai șansa, totodată, să îți dezvolți latura spirituală.

Taur / ascendent în Taur

Dorințele pot deveni realitate, însă nu chiar așa cum ai crezut tu. Când ai demarat anumite proiecte nu ți-ai imaginat că lucrurile se vor desfășura așa și nici nu te-ai așteptat la rezultatele acestea. În următorii ani, învață să lucrezi cu intențiile, să meditezi asupra lor, nu doar să le pui pe o foaie pe care să o așezi într-un sertar și gata.

Citește și: Dacă ai următoarea zodie, pregătește-te! Din luna mai, altfel va fi viața ta

Gemeni / ascendent în Gemeni

La voi intențiile ar trebui să se rotească în zona profesională. Poate ar trebui să nu lucrați doar pentru bani, ci să și găsiți un sens al muncii voastre, un rost al ei în lume. Până în 2035 probabil că veți face schimbări în carieră sau veți adăuga un plus de sensibilitate și umanitate muncii pe care o desfășurați până acum, punând-o în folosul societății. Schimbați ceva în lume!

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel