Previziuni tari pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Pești. Putere, evenimente și prieteni!
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 25 dec 2021, 16:06
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a revenit cu noi previziuni pentru zodii.

Ziua de Crăciun ne-a găsit cu Luna în Fecioară, Mercur și Venus în Capricorn, Marte în Săgetător, „aspecte potrivite pentru organizare, disciplină, dar și distracție sau discuții haioase”, a transmis Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens. Mercur se apropie de un sextil cu Neptun, ceea ce înseamnă că vom fi și dispuși spre iertare, împăcare și empatie.

Previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Încerci să faci totul astfel încât să nu îi deranjezi pe cei dragi. Ba chiar vei fi destul de ascultător și dornic să te implici în evenimentele familiei.

Taur

Dacă ți-ar păsa mai mult de propria persoană și mai puțin de părerile celorlalți ar fi perfect. Încearcă să nu agiți apele la masa de Crăciun.

Gemeni

Tu vei găsi puterea interioară de a-i motiva pe toți, de a le ridica moralul sau de a-i face să fie mai prezenți. Carisma ta va fi molipsitoare.

 

VEZI ȘI: Vești rele pentru unele zodii

 

Rac

Te vor plictisi repede persoanele dragi, dar dacă vei comunica și tu mai mult, vei observa că te vei simți bine. Nu te ocupa doar tu de curățenie!

Leu

De Crăciun, tu vei fi destul de harnic. Nu te lași până nu termini totul în timp. Abia pe urmă, vei avea chef de joc, discuții sau plimbări.

Fecioară

Vei împărtăși o sumedenie de emoții. Te deschizi ușor în fața celorlalți și vei reuși astfel să le atragi admirația. Pemite-ți și câteva momente de veselie!

Balanță

Vei fi precum un burete în ceea ce privește poveștile familiei. Acestea te vor impresiona, mâhni și ambiționa să faci ceva. Nu neglija somnul!

Scorpion

Discuțiile cu persoanele apropiate te umplu de bucurie. La masa de Crăciun, vei fi cel mai vorbăreț și glumeț dintre toți.

 

VEZI ȘI: Irina Loghin nu mai mănâncă, de aproape 50 de ani, carne. ”Secrete” din bucătărie

 

Săgetător

Astrele îți recomandă să nu fii prea arțăgos. De Crăciun, nu mai este vorba despre cine are și nu are dreptate, ci despre iubire și acceptare.

Capricorn

Îți vei coborî scutul și îi vei lăsa pe ceilalți să te vadă în realitate. Și oarecum, și tu vei reuși să empatizezi mult mai mult cu membrii familiei.

Vărsător

Familia trage de tine să fii mai implicat în activitățile planificate cu ocazia Crăciunului, dar tot ce vrei tu este să dormi și să stai retras.

Pești

Ai nevoie de interacțiune cu alți oameni, nu doar cu familia. Vei vorbi cu prietenii, unele cunoștințe sau chiar vei merge în unele vizite.

 

Daniela Simulescu a realizat calendarul astrologic pentru 2022

Anul 2022 este marcat de conjuncția Jupiter - Neptun în semnul Peștilor din data de 12 aprilie. 2022 începe cu Venus retrogradă în Capricorn și se termină cu Marte retrograd în Gemeni. Deci, potrivit astrologului Daniela Simulescu, vom avea câteva evenimente care vor ajusta cu siguranță viața fiecăruia.

Anul 2022 va scoate la iveală multe relații toxice. Tranzitul lui Jupiter în Pești și conjuncția lui cu Neptun de pe 12 aprilie vor fi „vinovate” de multe revelații.

„Jupiter și Neptun ne vor face să visăm la povești de dragoste de tipul Disney, dar noi vom trăi tot pe Terra. Și dorința noastră bolnăvicioasă de a ne arunca în scenariile imaginației vine în urma unor traume, unor momente din copilărie când nu am primit afecțiune și iubire. Am atras atenția că sănătatea mintală va avea de suferit în următorii ani, deci mulți dintre parteneri vor simți nevoia să se vindece. Să meargă la terapie, să urmeze tratamente, să evolueze spiritual. Și se vor trezi. Și astfel nu vor mai sta în postura de victimă. Alții își vor dea seama că nu au cum să își schimbe partenerul vicios. Îl vor accepta și poate vor porni la drum în căutarea unei persoane echilibrate”, a spus Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?