Data publicării:

Previziuni numerologice pentru noiembrie 2023. Cum calculezi numărul destinului

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
PEXELS
PEXELS
Data de naștere, numele și prenumele din certificatul de naștere, numărul apartamentului, numărul de telefon și numărul mașinii predispun la anumite evenimente.

Cel puțin așa spun numerologii.

Gemenele Oana și Adina Timofte, specializate în numerologie și astrologie, au oferit previziuni pentru fiecare număr de destin pentru luna noiembrie 2023.

„Cei de acasă trebuie să își ia o foaie sau calculatorul. Luăm fiecare cifră din data completă de naștere, deci fiecare cifră o adunăm. Luăm ziua, anul și punem plus la fiecare.

După care, mergem mai departe. După ce ajungem la un rezultat cu două cifre, de exemplu 24, 35, 48, mergem mai departe și adunăm și acel rezultat.

De exemplu, la numărul 24 adunăm 2 plus 4. Cifra destinului este 6. 

Există o excepție. Cei care ajung la rezultatul 11, 22 și 33 fac parte din categoria numerelor maestre. Rămân ca numere de destin de sine stătătoare, adică nu se mai adună. Sunt cei mai speciali, dar și cei mai provocați.

Rezultatele trebuie să fie între 1 și 9 sau 11, 22 și 33”, au precizat gemenele în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”.


Previziuni numerologice pentru numărul de destin 1

Numere benefice pentru noiembrie: 2,4, 11, 13, 20, 22, 29 și 31. Energia lunii te îndeamnă să faci lucruri pe cont propriu.

Inițialele: A, M, L. Faceți o ieșire într-un oraș sau o localitate. Se poate întâmpla ceva benefic sau puteți să întâlniți partenerul karmic care vă dă peste cap.

Mesaj de la îngeri: Păstrează-ți credința și speranța pentru că este ceva nou și pozitiv în viitor, dar încă nu se vede.

Vedeți continuarea pe Spectacola.ro - https://www.spectacola.ro/previziuni-numerologice-pentru-noiembrie-2023-gemenele-oana-si-adina-timofte-te-invata-cum-se-calculeaza-numarul-de-destin_34167.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel