Previziuni dure înainte de Mercur retrograd! Ce urmează pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Pești
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a revenit cu noi previziuni înainte de retrogradarea lui Mercur.

Luna va tranzita semnul Gemenilor, exact în ziua dinaintea primei retrogradări ale planetei comunicării, Mercur. Cu alte cuvinte, încă de astăzi vom trăi pe pielea noastră cele mai serioase efecte ale retrogradării. Multe amânări, încurcături, întâlniri cu persoane din trecut, defecțiuni ale produselor electronice și bineînțeles, întârzieri, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

Ca de obicei, emisiunea cu previziunile zilei va fi transmisă la DCNews și DCNewsTV începând cu ora 9.00!

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Astrele îți recomandă să nu stai prea mult pe gânduri. Cel mai bine ar fi să acționezi și să corectezi/ajustezi totul din mers.

Berbec

Vei fi nevoit să te grăbești, fapt ce nu îți place deloc. Mai ales pentru că vor urma destule dezechilibre. Nu face promisiuni!

Gemeni

Te vei agita suplimentar pentru absolut orice. Și mental, și fizic și sufletește. Ba chiar vei dori să faci dreptate oamenilor apropiați.

Rac

Un sentiment de plictiseală te va urma peste tot. Sau mai bine zis, o lipsă de motivație. Încearcă să nu tragi de tine prea mult.

Leu

Îți vei da seama că nu ai cu cine și vei renunța la a-i convinge pe cei din jur de ceva anume. Asta este cheia succesului: detașarea.

Fecioară

Astrele îți recomandă să nu ai așteptări mari de la colegi. Nu toată lumea reacționează așa de bine ca tine în clipele stresante.

Balanță

Te vei învârti în cerc. Și greu va fi să ieși de acolo. Poate și pentru că oamenii apropiați vor avea alte priorități, nu să te ajute pe tine.

Scorpion

Vei asista neputincios la discuțiile dintre persoanele apropiate. Nu vor lua în calcul deloc propunerile tale, deci mai bine lasă-te păgubaș.

Săgetător

Comunicarea nu va fi punctul tău forte. Cel mai bine îi lași pe alții să vorbească, iar tu să te ocupi cu organizarea și acțiunea.

Capricorn

Astrele îți recomandă să acorzi mai multă atenție finanțelor personale. Mai ales în ceea ce privește cheltuirea banilor pentru chestii inutile.

Vărsător

Orice efort mental te va obosi până peste măsură. Cel mai bine ar fi să eviți aglomerarea programului și să cauți metode de relaxare.

Pești

Visezi cu ochii deschiși cât e ziua de lungă. Și până la urmă, astrele chiar te încurajează să o faci dacă nu ai un program încărcat.

 

Mercur retrograd va fi în perioada 14 ianuarie - 4 februarie 2022

Chiar dacă se termină pe 4 februarie, efectele sale vor dura până pe 10 martie 2022. În primă fază, vor fi afectate semnele fixe: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, iar în a doua fază, semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

„Aș vrea să nu mai priviți retrogradarea planetei comunicării ca și cum ar fi sfârșitul lumii, ci ca pe un moment extraordinar de a corecta, rezolva și relua niște situații pentru care nu ați avut curajul necesar în trecut”, a subliniat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel