Data actualizării:
Data publicării:

Previziuni Gemeni (8-14 mai). Daniela Simulescu: Vă atrag atenţia asupra unui lucru. M-aş baza pe ceilalţi săptămâna viitoare, nu pe mine

Autor: Elena Didila | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: pxhere.com
Sursa foto: pxhere.com
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, a venit cu noi previziuni pentru zodia Gemenilor.

”N-ați știut ce vreți de la viață, v-au bântuit multe fantome, chestii din trecut, de familie, de neamuri, de colegi, de prieteni... Nu v-a fost bine. Vreau să vă atrag atenția asupra unui lucru: Veți încerca să acoperiți un gol prin diverse metode. Și ce facem când vrem să acoperim un gol? Mâncăm, bem, luăm alte substanțe... avem un comportament compulsiv. Ei bine, acest comportamentul compulsiv s-ar putea să vă dăuneze în zilele următoare. Mi-ar plăcea ca voi, în jurul vostru, să aveți oameni care să vă sfătuiască.

Eu în locul vostru m-aș baza pe ceilalți săptămâna viitoare, nu neapărat pe mine, pentru că dacă mă bazez pe mine voi da în comportamentul compulsiv. E vorba de un gol de umplut. Bazați-vă pe alții și mai bazați-vă pe un lucru: că dacă nu vă acoperiți golul acela el va reveni. Vindecați-l, luați ac și ață, metaforic vorbind, și faceți ceva cu el”, a transmis astrologul Daniela Simulescu pentru cei din zodia Gemeni şi cei cu ascendent în această zodie.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel