Previziuni astrologice a doua jumătate a lunii iulie 2024 pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, ne oferă previziunile pentru a doua jumătate a lunii iulie. 

A doua jumătate a lunii iulie este mult mai dinamică din punct de vedere astrologic. Pe 15 iulie, Marte se întâlnește cu Uranus în Taur, aspect care poate provoca instabilitate, mai ales în viețile celor mai rigizi. Vom avea a doua Lună Plină în Capricorn din 2024, Marte va intra în Gemeni, iar Mercur își va începe tranzitul în semnul Fecioarei de unde va și retrograda în august. 

Vă recomandăm să profitați din plin de vacanță sau de concediu. Din august, odată cu retrogradarea lui Mercur, lucrurile se vor mai complica. Și nu vom mai avea aceeași disponibilitate pentru distracție. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, se va muta în casa a treia. Unde se va apropia de Jupiter. Ceea ce înseamnă că vei face multe drumuri, vei comunica des cu tot felul de oameni, va trebui să te adaptezi de la o zi la alta. Și că mintea îți poate deveni atât aliat, cât și inamic. Astrele îți recomandă să fii atent la ce ton vei folosi, dar și la nivelul de nerăbdare. 

Taur/Ascendent în Taur

Conjuncția Marte-Uranus te vizează în mod direct. Să ne reamintim ceva. Marte reprezintă curajul și furia, iar Uranus genialitatea și spontaneitatea. Și cum tu vrei ca lucrurile să se desfășoare întotdeauna după un plan bine stabilit, s-ar putea să te confrunți cu multe frustrări în a doua parte a lunii iulie. Cert este un lucru: cei care vor încerca să nu mai controleze totul vor avea surprize plăcute. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte se va instala în semnul tău și se va apropia de Jupiter. Marte este recunoscut pentru forță, motivație, curaj, dar și furie sau nerăbdare. Așa că ai face bine să cauți activități prin care să îl împaci. Să nu îl lași să îți dea planurile peste cap când îți va fi lumea mai dragă. De asemenea, ar trebui să acorzi atenție suplimentară asupra chestiunilor financiare. 

Rac/Ascendent în Rac

Cu Marte în tranzit în casa a douăsprezecea și cu a doua Lună Plină în casa a șaptea, nu putem spune că îți va prii a doua jumătate a lui iulie. În primul rând, trebuie să ai grijă la sănătatea ta sau a celor dragi. Vor fi momente în care vei simți că nu ai niciun control asupra vieții, că ești precum o marionetă și cu greu vei accepta că universul nu ține cu tine. Stai departe de ideea că ai dușmani, că lumea te invidiază sau că ești ghinionist. 

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel