Preşedinţia României la Consiliul UE, încheiată. Mihai Fifor: Moment de reper în istoria europeană
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a lăudat preşedinţia rotativă a României la Consiliul Uniunii Europene şi a declarat că performanţele obţinute de ţara noastră rămân un reper în istoria europeană. 

"Astăzi, la Ateneul Român, are loc evenimentul dedicat încheierii mandatului Președinției României la Consiliul Uniunii Europene. A fost un mandat de succes, în care țara noastră și-a dovedit atașamentul față de valorile europene și a lucrat pentru o Uniune a cetățenilor, a libertăților, a eforturilor și a forțelor noastre comune.

În cadrul acestui proiect extraordinar, cu 90 de dosare închise în primele trei luni de mandat și 2500 de reuniuni, Guvernul României a lucrat pentru o Europă mai sigură și pentru întărirea frontierelor externe, pentru promovarea digitalizării și inovării, pentru întărirea Uniunii Energiei și combaterea schimbărilor climatice, pentru consolidarea Uniunii Economice și Monetare și pentru o mai mare rezistență a economiei europene la crize.

Președinția României la Consiliul UE rămâne un moment de reper în istoria europeană și în istoria recentă a țării noastre, o performanță de care suntem mândri", a scris Mihai Fifor pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel