Președintele Poloniei: Ofensiva neomarxismului în online e foarte puternică
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Președintele Poloniei: Ofensiva neomarxismului în online e foarte puternică
Președintele Poloniei: Ofensiva neomarxismului în online e foarte puternică
Președintele polonez Andrzej Duda a spus că perioada pandemiei de COVID-19 nu a contribuit la protejarea valorilor libertății.

Andrzej Duda, președintele de la Varșovia, a precizat, într-un interviu pentru săptămânalul Sieci, că perioada pandemiei nu a contribuit la protejarea valorilor libertății. De fapt, s-a întâmplat opusul. „Trebuie să purtăm măști, unele țări impun restricții masive de limitare și există foarte puțină libertate”, a spus el.

Președintele polonez a subliniat că aceste limitări îi deranjează pe tineri și demonstrațiile lor spontane arată cât de mult le lipsește sentimentul de libertate și doresc să revină la viața normală. În ceea ce privește amenințările la adresa libertății de exprimare, în special, Duda a fost de acord că intensitatea cenzurii Big Tech are un efect serios.

Duda a subliniat impactul pe care neomarxismul îl are în online

„Aceasta este o problemă extrem de complicată. Expunerea și ofensiva decisivă a conținutului neomarxist sunt puternice, iar acest lucru e încurajat de mass-media. Aceasta este o provocare pentru anii următori. Trebuie să ne concentrăm foarte mult pe el și nu ne mai rămâne mult timp ”, a spus Duda

Totodată, președintele Poloniei a recunoscut că partidele de dreapta nu au în prezent instrumente pentru a se opune, dar a mai spus că pandemia nu este un moment potrivit pentru a purta o dezbatere cu privire la probleme ideologice-filosofice, informează rmx.news.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel