Preşedintele PDL sector 1, Bogdan Cantaragiu, „executat“ pentru că l-a susţinut pe Vasile Blaga
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
bogdan-cantaragiu
bogdan-cantaragiu

Liderul organizaţiei PDL Bucureşti din Sectorul 1, deputatul Bogdan Cantaragiu, cunoscut susţinător al fostului secretar general Vasile Blaga, a fost exclus, joi, din Partidul Democrat-Liberal.

Bogdan Cantaragiu a mai fost exclus din partid la începutul lunii martie, pentru numai trei zile, după care a fost repus în funcţia de lider de filială de sector. La momentul respectiv, voci din PDL au susţinut că excluderea respectivă a fost cauzată de susţinerea deschisă pe care a anunţat-o pentru Vasile Blaga, la alegerile interne din partid. Exlicaţia oficială oferită atunci a fost, însă, legată de „prejudicii de imagine aduse PDL“ prin legăturile pe care le-ar fi avut cu deputatul Dan Păsat.

Joi, 2 iunie, în cadrul unei şedinţe fulger a Biroului Permanent al Sectorului 1 a PDL domnul Cantaragiu a fost executat sumar.

Cei de la Capitală au luat act şi l-au numit interimar ca preşedinte la PDL Sector 1 pe secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării şi Turismului, Răzvan Murgeanu. Decizia definitivă se va lua duminică în cadrul unei şedinţe a Comitetului de coodonare al PDL Bucureşti prezidat de Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel