Urmărește emisiunea live
Președintele PDL Cluj îl atacă pe Ponta: Acuzațiile lui, un joc ieftin de imagine
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
daniel-buda
daniel-buda

Preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda  îl atacă pe liderul USL, Victor Ponta, despre care spune că are o manieră ipocrită de a face politică.

Daniel Buda consideră că preşedintele PSD, Victor Ponta, ”fie suferă de pierderi sporadice de memorie, fie încă nu şi-a revenit după excursia exotică din Dubai, atunci când face afirmaţii cu caracter denigrator”  în ceea ce priveşte desfăşurarea procesului legislativ din Parlamentul României.

”Îi amintesc domnului Ponta că atât timp cât el şi colegii lui de partid se bucură de toate privilegiile statutului de parlamentar, fiind într-o permanentă grevă de lux, parlamentarii PDL fac toate eforturile astfel încât să asigure buna funcţionalitate a sistemului legislativ. Referitor la proiectul de lege privind alegerea senatorilor şi deputaţilor prin vot majoritar, într-un singur tur, în calitate de preşedinte al Comisiei Juridice de disciplină şi imunităţi din Camera Deputaţilor am convocat în nenumărate rânduri comisia juridică de la Senat condusă de USL, având pe ordinea de zi acest proiect, însă aceştia au refuzat să vină, dezbaterile fiind imposibile din cauza lipsei cvorumului generată de absenţele nejustificate ale deputaţilor PNL, PSD, PC. Aşadar această responsabilitate de nediscutare a proiectului legislativ, vă aparţine în totalitate domnule Ponta!

Demersul şi acuzaţiile politicianiste ale domnului Ponta nu au nicio argumentaţie legală şi nu reprezintă nimic altceva decât un joc ieftin de imagine şi o abatere a opiniei publice de la propria incompetenţă şi iresponsabilitate de a-şi îndeplini angajamenetele asumate în faţa celor care le-au acordat votul. Mă bucură preocuparea domnului Ponta de a se implica în procesul legislativ acum, în an electoral, însă i-aş recomanda să nu abordeze proiectele legislative atât de importante cu superfiacialitate şi iresponsabilitate şi să facă un minim efort să participe la dezbaterile din Parlament. Iar faptul că sunt absolvent al unor instituţii de prestigiu din judeţul Cluj, respectiv a Facultăţiii de Zootehnie, pe lângă cea de Drept, mă ajută să îl înţeleg tot mai bine.”, spune Buda, într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel