Data publicării:

Preşedintele Croaţiei nu mai ajunge la încoronarea regelui Charles. Motivul, o defecţiune la avion

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto Ilustrativ Pixabay
Foto Ilustrativ Pixabay
Preşedintele Croaţiei nu mai participă la încoronarea regelui Charles, din cauza unei defecţiuni la avionul cu care urma să facă deplasarea. 

Preşedintele croat Zoran Milanovic nu va participa la încoronarea regelui Charles al III-lea deoarece a fost nevoit să-şi anuleze zborul către Londra din cauza unei defecţiuni la avionul guvernului, a informat vineri biroul preşedintelui, relatează Hina.

Autoritatea guvernamentală însărcinată cu utilizarea şi întreţinerea aeronavei oficiale l-a informat vineri pe preşedintele Milanovic că avionul în cauză are probleme tehnice, motiv pentru care nu a putut fi utilizat pentru zborul programat pentru vineri după-amiază.

Ceremonia de încoronarea a regelui Charles al III-lea va avea loc sâmbătă la Westminster Abbey, scrie Agerpres.

Klaus Iohannis a ajuns deja la Londra 

Preşedintele Klaus Iohannis participă, vineri, la Londra, la recepţia oferită de regele Charles al III-lea la Palatul Buckingham şefilor de delegaţii cu ocazia încoronării sale.

"Onorat să mă aflu astăzi la Londra, pentru a lua parte la festivităţile prilejuite de încoronarea Majestăţii Sale Regele Charles al III-lea, un moment istoric şi o celebrare a tradiţiilor monarhiei britanice", a scris şeful statului, vineri, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel