Data publicării:

Preşedintele clubului Rennes îşi păstrează încrederea în antrenorul Julien Stephan

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Sport
WhatsApp

Preşedintele clubului francez de fotbal Rennes, Olivier Letang, a declarat, joi seara, că îşi păstrează încrederea în antrenorul Julien Stephan, în ciuda rezultatelor slabe din ultima vreme, printre care şi eşecul cu CFR Cluj, din Europa League.

Rolul meu este acela de a face ca toţi să fim uniţi, solidari, să mergem înainte împreună. (...) Cu valorile noastre vom reuşi, alături de acest public formidabil. Ne păstrăm încrederea în Julien (Stephan), în echipă şi în staff, a subliniat Letang, citat de L'Equipe.

Rennes a ajuns la zece meciuri fără victorie în toate competiţiile.

Există o frustrare şi o decepţie în raport cu rezultatul, dar în ciuda acestora am văzut multe lucruri pozitive, a comentat preşedintele clubului în legătură cu eşecul de joi seara, 0-1 cu CFR Cluj.

Letang nu a dorit să vorbească despre erorile individuale făcute de jucătorii de la Rennes: E drept, dar e greu de fiecare dată să vorbeşti de cazuri individuale şi să stigmatizezi un jucător. Câştigăm împreună şi pierdem împreună. E păcat că nu am reuşit măcar să egalăm. Cred că meritam măcar un punct.

Oficialul breton s-a referit şi la şansele echipei antrenate de Julien Stephan după trei etape desfăşurate în Europa League, în care a obţinut un singur punct.

E dificil. În ciuda a ce s-a întâmplat în această seară (joi, n.red.), am un vis, acela de a câştiga ultimele trei meciuri din grupă. Meciul de la Cluj va fi o finală. Rezultatul va fi foarte important. Dacă vom reuşi să câştigăm acolo, şi dacă rămânem unsprezece pe teren, cred că avem mijloacele să o facem. (...) Dacă vom câştiga acel meci ne vom oferi o finală pe Celtic Park, înaintea alteia contra lui Lazio, a spus Letang.

CFR Cluj a învins-o pe Rennes cu 1-0, joi seara, în deplasare, în Grupa E a Europa League, prin golul marcat de Ciprian Deac (9), din lovitură liberă. CFR a avut mult timp doi oameni în plus după ce portarul Edouard Mendy (5) şi Eduardo Camavinga (46) au fost eliminaţi pentru faulturi în postură de ultimi apărători. Rennes a ratat un penalty prin Mbaye Niang (28). Şi CFR a avut un jucător eliminat, Mateo Susic, care a primit al doilea cartonaş galben, în min. 82.

În următoarea etapă, CFR şi Rennes se vor întâlni la Cluj-Napoca, pe 7 noiembrie.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel